- 30 Ağustos 2023
- 53
- 51
-
- Konu Sahibi catherinehoward
Merhaba ben de gebelikten supheleniyorum hamile miyiz değil miyiz derken yazdığınızı gördüm acaba belirtilerinizi yazabilir misiniz adetime 8 gün kaldı test yapmak istemiyorum o güne kadar hayal kırıklığı yaşarım diyeArkadaşlar merhaba hamile miyiz değil miyiz dedikten sonra 8. Haftaya geldik nerdeyse şuan 7+4 teyim ve 6. Haftaya girdiğim günden itibaren mide bulantılarım geçmiyor geçen hafta rahatsız ediyordu sadece ama 7. Haftaya girdikten sonra özellikle 1-2 gündür fena kusuyorum önerilerinize açığım hayat kalitemi etkiliyor resmen bunların yanında mide yanması da var bize kimse anlatmamıştı bunu böyle olacağını
Her guzelligin bir bedeli varArkadaşlar merhaba hamile miyiz değil miyiz dedikten sonra 8. Haftaya geldik nerdeyse şuan 7+4 teyim ve 6. Haftaya girdiğim günden itibaren mide bulantılarım geçmiyor geçen hafta rahatsız ediyordu sadece ama 7. Haftaya girdikten sonra özellikle 1-2 gündür fena kusuyorum önerilerinize açığım hayat kalitemi etkiliyor resmen bunların yanında mide yanması da var bize kimse anlatmamıştı bunu böyle olacağını
Aa neredeyse aynıyız bende 7+3’teyimArkadaşlar merhaba hamile miyiz değil miyiz dedikten sonra 8. Haftaya geldik nerdeyse şuan 7+4 teyim ve 6. Haftaya girdiğim günden itibaren mide bulantılarım geçmiyor geçen hafta rahatsız ediyordu sadece ama 7. Haftaya girdikten sonra özellikle 1-2 gündür fena kusuyorum önerilerinize açığım hayat kalitemi etkiliyor resmen bunların yanında mide yanması da var bize kimse anlatmamıştı bunu böyle olacağını
Adet olacağım hafta boyunca şişkinlik kasıklarda ağrı vs vardı ama en önemli belirti benim için sırt ağrısıydu ve duygusallık mide bulantısı falan olmugor bence o kadar erkenMerhaba ben de gebelikten supheleniyorum hamile miyiz değil miyiz derken yazdığınızı gördüm acaba belirtilerinizi yazabilir misiniz adetime 8 gün kaldı test yapmak istemiyorum o güne kadar hayal kırıklığı yaşarım diye
Teşekkür ederim aminHer guzelligin bir bedeli varAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Sade nane çayı, karin nefesi, sekerli su iyi gelir diye biliyorum
Aa evet aynıyızAa neredeyse aynıyız bende 7+3’teyimtahin yorumu görmüştüm bana etki etmişti biraz ya bulantıyı durduruyordu sanki yemekten sonra 1 yemek kaşığı kadar yiyordum bulantı yapmadı ondan mıdır bilmiyorum ama etki etti bence
9 ay kusan biri olarak bana bir nebze iyi gelenlerArkadaşlar merhaba hamile miyiz değil miyiz dedikten sonra 8. Haftaya geldik nerdeyse şuan 7+4 teyim ve 6. Haftaya girdiğim günden itibaren mide bulantılarım geçmiyor geçen hafta rahatsız ediyordu sadece ama 7. Haftaya girdikten sonra özellikle 1-2 gündür fena kusuyorum önerilerinize açığım hayat kalitemi etkiliyor resmen bunların yanında mide yanması da var bize kimse anlatmamıştı bunu böyle olacağını
Doktorum prilam verdi ama almadım bilerek ilaç kullanmak istemedim ama böyle giderse alacağım bence kustuğum için yanıyor siz gaviscon benzeri bir şey kullanıyor musunuzÜzgünüm ama bunun bir çözümü yok. Prilam gibi bulantı ilacı kullanabilirsiniz ya da kraker yiyerek biraz bastırabilirsiniz. Mide yanması için de ılık süt veya doktorun önerdiği bir şurup. 24. Haftama gireceğim yanmalar arttı bulantı azaldı korkutmayayım da
Pardon ilaç vermiş doktorunuz , malesef bana doğal olarak bulantı için iyi gelen bir şey olmamıştı.Benim de bulantım olmuştu genellikle sabahları 14-15. hafta civarında geçmişti. Doktorum bulantı için hap vermişti. Çok rahatsız olursanız doktorunuza söyleyin isterseniz.
Benim sırtım ve belim çok ağrıyor kasıklarımda biraz ağrım var ve meme ucum kaşınıyor sabahta dayak yemiş gibi uyanuyorumAdet olacağım hafta boyunca şişkinlik kasıklarda ağrı vs vardı ama en önemli belirti benim için sırt ağrısıydu ve duygusallık mide bulantısı falan olmugor bence o kadar erken
Gaviscon kullanıyorum arada midem çok yanıyorsa. Prilam bence çok zorlanıyorsanız kullanın bir zararı olsa gebelikte içilmezdi.Doktorum prilam verdi ama almadım bilerek ilaç kullanmak istemedim ama böyle giderse alacağım bence kustuğum için yanıyor siz gaviscon benzeri bir şey kullanıyor musunuz
Valla bende etki etti çok kötüydüm ben midem bulanıyor bulanıyor ama kusamiyordum kesti yaniAa evet aynıyıztahin şimdi attım ağzıma biraz iyi geldi gibi evet psikolojik mi bilmiyorum ama sağolun yarın da deneyeyim
Hayırlı olsun öncelikle, ben 4.ayın sonuna kadar prilam kullanmıştım,biraz hafifletmişti,sonra şükür komple geçmiştiArkadaşlar merhaba hamile miyiz değil miyiz dedikten sonra 8. Haftaya geldik nerdeyse şuan 7+4 teyim ve 6. Haftaya girdiğim günden itibaren mide bulantılarım geçmiyor geçen hafta rahatsız ediyordu sadece ama 7. Haftaya girdikten sonra özellikle 1-2 gündür fena kusuyorum önerilerinize açığım hayat kalitemi etkiliyor resmen bunların yanında mide yanması da var bize kimse anlatmamıştı bunu böyle olacağını