Hamilelikte mide bulantısı

mermev23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar ben 10 haftalık hamileyim tatlı birsey görünce yada yiyince midem çok bulanıyo su da içemiyorum ondan da midem bulanıyo sizde de öyle oldu mu? Olduysa bildiğiniz bi çözümü var mı?

Ben suya biraz limon sıkarak içebiliyorum, dene istersen canım tatlı ben de asla yiyemiyorum, bakamıyorum bile.. Sadece muz yiyorum arada.. Tuzlu kraker, peynir, zeytin, haşlanmış patates.. malesef bu kadar

Ben suya biraz limon sıkarak içebiliyorum, dene istersen canım tatlı ben de asla yiyemiyorum, bakamıyorum bile.. Sadece muz yiyorum arada.. Tuzlu kraker, peynir, zeytin, haşlanmış patates.. malesef bu kadar
Benimde öyle ya sadece domates peynir başka birsey yiyemiyorum suya limon sıkıp deniyicem bakalım icebilicekmiyim?

Onuncu haftam benim çok kötüydu felaket kötüydü. Açlıktan agladigimi hatırlıyorum. Kusmaktan mahvolmustum. Otuz ikinci hafta oldu hala kusmalarim var ama eskisi gibi değil. Bizim gibiler doğuma giderken de kusar kendinizi en kötüsüne hazırlayın.

Galiba benimde öyle olacak 3cü aya girdim hala devam ediyor mide bulantısı allah yardımcımız olsun kazasız belasız bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…