- 12 Eylül 2017
- 100
- 30
- 43
-
- Konu Sahibi lifetime smile
selambenim ilk gebeligimde hic bulantim olmadi ve kizim olmustu simdi ikinciye hamileyim yine bulantim yok bakalim bu ne olacak hayirlisi ama bulantinin kiz erkekle ilgisi yok gebelik hormonlarina bunyemizin verdigi tepkidir bulanti kimi iyi tolero eder kimi bunyeye agir gelir bulanti yapar tamamen bunyemizle alakaliSlm arkadaşlar 10 haftalık 2. Hamileliğim soldan yumurtlama oldu mide bulantım hiç olmadı ilk hamileliğimde böyleydi çok rahat geçti oğlum oldu acaba bu da mı erkek benim gibi olup kızı olan var mı ? Bir oğlum var gönlümden geçen kız Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Tam istediğim cvp :) Allah bağışlasın yavrularınızı hem erkek hem kız annesi bulmuşken sorayım kesede ne taraftaydı bebeklerinizİlkinde hiç belirtim bulantım olmadı kızım oldu şimdiki hamileliğim de aynı bulantısız, belirtisiz. Oğlum olacak inşallah.
selambenim ilk gebeligimde hic bulantim olmadi ve kizim olmustu simdi ikinciye hamileyim yine bulantim yok bakalim bu ne olacak hayirlisi ama bulantinin kiz erkekle ilgisi yok gebelik hormonlarina bunyemizin verdigi tepkidir bulanti kimi iyi tolero eder kimi bunyeye agir gelir bulanti yapar tamamen bunyemizle alakali
tabi gonlunuzden gecen olur insallah Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı uzun ömür versin kızına benim illa ki olacak diye değil çoğu kişi erkek olarak yorumluyor merak sadece maksat muhabbet olsun
Amin hepimizinkini inşallah.Tam istediğim cvp :) Allah bağışlasın yavrularınızı hem erkek hem kız annesi bulmuşken sorayım kesede ne taraftaydı bebekleriniz
Ultrasonda resminde sağda olursa kız solda olursa erkek diyorlar doğrumu ki :) hayırlısı herşeyin sağlıkları iyi olsundaAmin hepimizinkini inşallah.
Kızım sağa yaslanmış kesede, oğlum için kızdan vakit bulup pek gidemedik bir kaç fotoğrafı var onlarda da büyümüş halde ilerleyen zamanlarda.
Gönlünüzden geçen olur inşallah.
Acaba erkek olunca mı sorunsuz oluyor diyordum bende :) hayırlı olsun bebeğinizSol tüpte dollenme oldu, doğuma girene kadar bulantı oldu ve istifra ettim. Sonuç erkek bebek
Bence o bulantılar vücudun hormonları ne kadar taşıyabildigi ile alakalı. Bende güzel durmadı meselaAcaba erkek olunca mı sorunsuz oluyor diyordum bende :) hayırlı olsun bebeğiniz
:))bende çok iyi duruyor o zaman hiç hamile gibi değilim ya midem bulansaydı birazBence o bulantılar vücudun hormonları ne kadar taşıyabildigi ile alakalı. Bende güzel durmadı meselateşekkür ederim darısı başınıza :))
:) galiba öyleyiz ama insan yine de tatmak istiyor ya insan ne zaman bulunduğu durumdan mutlu oldu ki olsa keşke olmasa derdim :)) bu arada cinsiyet belli mi8. haftama kadar yok denecek kadar az bulantim oldu keske midem bulansa da hamile oldugumu anlasam diyordum ama sonrasi tum gun midem bulaniyor kusuyorum keske bulanti istemeseydim diyorum
Konuyla alakali olmadi ama kusura bakmayin
Sansli kesimsiniz :)
Yok benimki 9 hf. Kucuguz daha :):) galiba öyleyiz ama insan yine de tatmak istiyor ya insan ne zaman bulunduğu durumdan mutlu oldu ki olsa keşke olmasa derdim :)) bu arada cinsiyet belli mi
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)Yok benimki 9 hf. Kucuguz daha :)
Normal bir mide bulantısı gibi değil, bence hiç istemeyin. İnsanın hayatını kabusa çeviriyor. :/
:))bende çok iyi duruyor o zaman hiç hamile gibi değilim ya midem bulansaydı biraz
Kendi yaşamayan bilmezmiş :)) hayırlısı herşeyin sağlıklı olsun bebeğimdeNormal bir mide bulantısı gibi değil, bence hiç istemeyin. İnsanın hayatını kabusa çeviriyor. :/
Aynen katiliyorum ne mide bulantisi normal ne de kusmasi :)Normal bir mide bulantısı gibi değil, bence hiç istemeyin. İnsanın hayatını kabusa çeviriyor. :/