Hamilelikte mide bulantısı sart mi

asilem201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
9
1
1
26
Merhaba hamilelik belirtisinde mide bulantısı şart mi ben hamile kalmak istiyorum ederim son zamanlar da düzensiz adetim 10 gün gecikti şuan ama test yapmaktan tek çizgiyi görmekten biktim artık bi midem bulansın yaparım diyorum ama o da yok bide belirtiler ilişkiden ne zaman sonra baslar

Uşağın dogmasini bekliyon😅 git yap test herseye ragmen ve bulanti hemen baslamaz insanin bünyesine bagli

Mide bulantısı şart değil mesela bir arkadşaımız var burdan hiç bulantı yaşamadı ama ben 11 haftalık oldum 5+4 ten beri ölüyorum kusmaktan ..
bünyeden bünyeye gebelikten gebeliğe değişir

Valla bende 8 aydir evliyim uşak istiyem ama olmuyor sıkıntı etmemeye caliscam adetlerin geçilebilir erkende olabilirsin rahim hazırlik yapiy geleceğe sıkıntı yok pozitif düşünek🤗🤗😄

Merhaba hamilelik belirtisinde mide bulantısı şart mi ben hamile kalmak istiyorum ederim son zamanlar da düzensiz adetim 10 gün gecikti şuan ama test yapmaktan tek çizgiyi görmekten biktim artık bi midem bulansın yaparım diyorum ama o da yok bide belirtiler ilişkiden ne zaman sonra baslar
6.-7. hafta genel olarak başlar ama herkeste değişir bu durum benim midem çok hassas adete 5 gün kala öğrendim ben . herkeste de belirti olmaz

Şart değil elbette ki bulantı.herkesin bünyesi farklı.bir kere bile bulantım olmadı çok şükür.lekelenme falan da beklemeyin o da herkeste olmaz.Allah gönlünüze göre verir inşallah.

Ne bulantı, ne istifra, ne göğüs hassasiyeti, ne karın ve kasık ağrısı hicbir belirtim olmadı benimde eşim zorlamasa test bile yapmazdım adet olcam diye 9ay beklerdim herhalde😅
Herkeste her belirti olmuyor canim.
Test yap kafan rahatlasın, inşallah Rabbim sağlıkla tez vakitte evlat nasip etsin inşallah.

Benim bulantılarım 6. Haftada yani bu hafta başladı 🙁 hamilelik belirtileri sadece kasık ve bel ağrısı olmuştu.Kişiden kişiye değişiyo belirtiler

Benim bulantilar im ağır geçti gözünü korkutmak istemem ama 4 aya kadar sürdü. 6 haftalikken baslamisti:kusmuk:

Back
X