- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.207
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu denedim sonrasinda işe yaramıyorBen 7 haftalık hamileyim bende de aynı sorun var bulantı neredeyse yok ama ağrı çok fazla oluyor. Ben soğuk süt içiyorum bir çay bardağı kadar o şekilde biraz önleyebildim deneyebilirsin eğer alerjin falan yoksa
Evet evet sırtımla eş zamanlı ağrıyorlarBunu denedim sonrasinda işe yaramıyorsenin de sırtına vuruyor mu
Evet evet sırtımla eş zamanlı ağrıyorlar![]()
Aaa onu nasıl yapıyorsunuz tarif verirseniz sevinirimZencefil falan az bir şey etki ediyor
Çay kasiginin yarısi ile toz zencefil koyuyorum üstüne sıcak su limon atıyorum birazda az o iyi geliyir bazen de çay kaşığınin yarısi ile korninaAaa onu nasıl yapıyorsunuz tarif verirseniz sevinirim
Karbinati su ile karıştırıp içiyorumÇay kasiginin yarısi ile toz zencefil koyuyorum üstüne sıcak su limon atıyorum birazda az o iyi geliyir bazen de çay kaşığınin yarısi ile kornina
Teşekkür ederimÇay kasiginin yarısi ile toz zencefil koyuyorum üstüne sıcak su limon atıyorum birazda az o iyi geliyir bazen de çay kaşığınin yarısi ile kornina
Doktora gittim aile hekimim kadın doğum doktorum prilam dr diye bir ilaç verdiler. Ben midem ağrıyor agridigi için bulanıyor falan dedim bunu iç ağrısına iyi gelecek dediler. 2 gündür içtim çok şükür o sırtıma vuran beni kivrandiran ağrılardan kurtuldum Allah'a çok şükür midem yine şişiyor ama agrimiyor kesinlikle tavsiye ederim canım. İlacı yazdirmazsan 200 TL civarı yazilinca fiyatı baya düşüyor 2 kutu progesteron 100 ml ve 1 prilam a 69 TL ödedik aile hekimi yazdıTeşekkür ederim![]()
Prilam ben de baş ağrısı yaptı onun için de Trendyoldan migren taşı aldm çok şükür geçirdi aklında olsun canimTeşekkür ederim![]()
Ay çok teşekkür ederim 3 gün sonra randevum var doktoruma danışıp kullanacağımDoktora gittim aile hekimim kadın doğum doktorum prilam dr diye bir ilaç verdiler. Ben midem ağrıyor agridigi için bulanıyor falan dedim bunu iç ağrısına iyi gelecek dediler. 2 gündür içtim çok şükür o sırtıma vuran beni kivrandiran ağrılardan kurtuldum Allah'a çok şükür midem yine şişiyor ama agrimiyor kesinlikle tavsiye ederim canım. İlacı yazdirmazsan 200 TL civarı yazilinca fiyatı baya düşüyor 2 kutu progesteron 100 ml ve 1 prilam a 69 TL ödedik aile hekimi yazdı
Benim daha önce bir kaybım var onun için tedbir amaçlı verdi. Bir de hamileliklerim de troidim artıyor levotroin kullanıyorum bir de yine kaybım olduğu için coraspin kullanıyorumAy çok teşekkür ederim 3 gün sonra randevum var doktoruma danışıp kullanacağımbirde progesteron ne için kullanılıyor hiç duymamıştım
Aaaa ne tesadüf bende 1 düşük yaptım tiroit hastasıyım. Ben hamileliğimi öğrendiğim zaman 11 e çıkmıştı doktorum 50 mg levotiron başladı şükür şuan 3.5 seviyelerindeBenim daha önce bir kaybım var onun için tedbir amaçlı verdi. Bir de hamileliklerim de troidim artıyor levotroin kullanıyorum bir de yine kaybım olduğu için coraspin kullanıyorum
Bende 9 +3 üm aynı durumdayım. Ağrıdan ağlıyorum uyuyamıyorum geçen gün serumla biraz düzeldi neler yiyebiliriz ne yapabiliriz acaba çok zor bir durum10 haftalık hamileyim ama inanılmaz mide ağrım var artık sırtıma vuruyor ağrısı Doktora gidiyorum serum veriyor pronot gaviston hiçbir şey yapmıyor ağrıdan artık tansiyonum düşüyor. Bu durumu yaşayanlar neler yaptınız
Ben prilam kullanmaya başladıktan sonra çok şükür geçti prilam yazdirinBende 9 +3 üm aynı durumdayım. Ağrıdan ağlıyorum uyuyamıyorum geçen gün serumla biraz düzeldi neler yiyebiliriz ne yapabiliriz acaba çok zor bir durum
Prilam içmeye başladım ama 1 tanesi bile çarpıntı yapıyor bende 1 tane içiyorum sadece o da yetersiz geliyorBen prilam kullanmaya başladıktan sonra çok şükür geçti prilam yazdirin
Gece uyumadan önce iç yavaş salınıyor zatenPrilam içmeye başladım ama 1 tanesi bile çarpıntı yapıyor bende 1 tane içiyorum sadece o da yetersiz geliyor