• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte mide ağrısı yaşayanlar ??

Nazliiii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
79
56
38
26
Merhabalar 8 haftalık hamileyim fakat inanılmaz derecede midemde ağrılarım var doktorum gaviscon şurup verdi evet azalma oldu fakat hala ara ara ağrı yapıyor ve midem ağrıdığında resmen elden ayaktan kesiliyorum tabi aynı zamanda mide bulantımda başlıyor. Sizdede bu tarz bişey oldumu oluyormu birşeylerin faydası varmı acabaaa ??

benim de bulantıdan ve tiksinmeden ziyade midem agrıyo hatta reflü gibi oluyo boyle sanki agzıma asitli acı bi tat geliyo gibi.. kaç gündür doğru düzgün beslenemedim :/

Kızlar yazmışsınız görmedim Doktorumun verdiği gavıscon şurup ile sanki hayata geri döndüm çektiğim ağrı çok anlamsızdı tabi benim yaptığım stresle alakalı olabilir diyede düşünmedim değil ama çok şükür geçti

benim de bulantıdan ve tiksinmeden ziyade midem agrıyo hatta reflü gibi oluyo boyle sanki agzıma asitli acı bi tat geliyo gibi.. kaç gündür doğru düzgün beslenemedim :/

ağıza gelen acı tat bendede oluyor ara ara :sus:

Ya arkadaşlar benim Gorumcem de hamile ve ölüyor midesinin ağrısından suan 13 haftalik hamile ama 4 haftadır felaket midesi ağıriyor. Gaviskonda hiç işe yaramiyor acaba bildiginiz baska birsey var mi?

Kızlar yazmışsınız görmedim Doktorumun verdiği gavıscon şurup ile sanki hayata geri döndüm çektiğim ağrı çok anlamsızdı tabi benim yaptığım stresle alakalı olabilir diyede düşünmedim değil ama çok şükür geçti
Ya ben tadini begenmeyip bir kereden sonra birakmistim.Ama benim agrim sddetli gecirir mi acaba canim

Ya arkadaşlar benim Gorumcem de hamile ve ölüyor midesinin ağrısından suan 13 haftalik hamile ama 4 haftadır felaket midesi ağıriyor. Gaviskonda hiç işe yaramiyor acaba bildiginiz baska birsey var mi?

Canım hemen etki etmiyor bide bana doktor günde 4 kere içebilirsin demişti ama ben o kadar bile içmedim ama görümcen içebilir belki bilemedim ya geçmiş olsun işte şimdiden çektiriyorlar bize :anneadayı:

Gavisconu ağrınolunca değil tedavi amaçlı hergün kullanacaksınız. Yoksa ağrı olduğunda tam geçirmiyor ağrınolsun olmasın içilmesi gerekiyor.

Merhaba bende 34 haftalık hamileyim birşey yediğimde veya içtiğimde aşırı midem ağrıyor artık canım bişey yiyip içmek istemez oldu bu durumu yaşayan var mı nasıl geçer çok köyü bi durum 😔

Back