Hamilelikte meme ucu hassasiyeti ?

Aynrsvm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
321
240
33
Merhaba hanimlar... Ben hamile olduğumu öğrendim. Bhcg degerim 176 idi ikinci kanda 650 çıktı. Hic kan vermeden önce meme ucu hassasiyeti ile anlamıştım gebe olduğumu. En son kanı dün verdim. Bugün meme ucu hassasiyetim azalmaya başlıyor. Bu normal mi sizce ?

Merhaba,
Seni kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem başımdan 1 gebelik geçti göğüslerim bomba gibiydi resmen uçlarındaki hassasiyeti anlatamam zaten midem bulantılarım vs hiç olmadı sık sık mide yanmalarım vardı .
8. haftamda mide yanmalarım geçti göğüslerim sönmeye ve hassasiyeti geçmeye başladı nerden bilebilirdim ki bebeğimin kalp atışlarının durduğunu ve horman seviyemin düştüğünü .
Telaş yapma doktora git...

Merhaba hanimlar... Ben hamile olduğumu öğrendim. Bhcg degerim 176 idi ikinci kanda 650 çıktı. Hic kan vermeden önce meme ucu hassasiyeti ile anlamıştım gebe olduğumu. En son kanı dün verdim. Bugün meme ucu hassasiyetim azalmaya başlıyor. Bu normal mi sizce ?
Tedirgin olma canim. Herkeste farkli oluyor. Bende adetim gelmeden once hassasiyet ve yanma vardi uclarinda. Sonra kesildi ve 18.haftamdayim hala da bisey yok goguslerimde falan. Keseyi gorup bebisi de onaylatinca rahat edersin ;) hayırlı olsun simdiden..

Telaşlanma bence. Bu hamileliğimde göğüslerim ilk haftalarda çol hassastı zamanla azaldığıda oldu , devam ettiğde hassaslığın.
Doktora gitmem dersen en azından kan testine yeniden baktır artıştan anlarsın zaten herşeyin yolunda olup olmadığını...
;)

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim hanimlar :)) hassasiyet azalip artiyor anladığım kadariyla. Cunkku bu gece yine cok agrisi ve dokunulmaz oldu. Gunu gününe degisiyor

Merak edenler için soyliyeyim arkadaslar agrim bir gelip bir gidiyor ama her sey yolunda çok şükür bugun keseyi de gördük.

Her zaman aynı olmaz. Benim de zaman geçtikçe arttı hassasiyetim. İlk zamanlar bazen hissetmediğim de olmuştu..

Benim de göyüslerimde dolgunluk yok ama ilk defa basıma geldi göğüs uçları dokunun aç agrıyor korunmuyorum acaba hamilemiyim 🙏🏻:anneadayı::emir_bebek:

Back
X