Hamilelikte mastürbasyon

Yorgunmadre

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
194
59
Merhaba arkadaşlar ben 24 haftalik hamileyim ve masturbasyon yaptım yani okşama sadece vajina içine kesinlikle girmedim ve baya uzun sürdü 1 saat fln yaptım altımda ilişki çarşafım vardı beyaz yerimden kalktigimda yaklaşık bir elin büyüklüğünden fazla ıslakti orası normalde bu şekilde orgazm olmuyorum bu kadar zevk suyu hic görmedim takıldığım konu ise amniyon sivisi fln değildir değil mi bilgisi olan yazabilirim acaba .

Doktorunuz ilişkiyi yasaklamadıysa normal İlişki ya da mast farketmez sorun değildir yine de doktorunuza bir sorun

Doktorunuz ilişkiyi yasaklamadıysa normal İlişki ya da mast farketmez sorun değildir yine de doktorunuza bir sorun
Yok yasaklamadi her şey yolunda çok şükür ama amniyon sivisi ise ne olabilir ki bebeğim hareket ediyor kasılma fln da yok şükür yani geldiyse bir sorun yaratır mı sizce bir de nasıl gelebilir ki herhangi bir cisim bile kullanmadım sadece oksamaydi

Uzun zamandır orgazm olmadiysaniz belkide fazla islanmis olabilirsiniz bunu sizin daha iyi bilmeniz lazim aslinda

Uzun zamandır orgazm olmadiysaniz belkide fazla islanmis olabilirsiniz bunu sizin daha iyi bilmeniz lazim aslinda
Evet uzun zaman olmadım ve 1 saat boyunca o çarşafın üzerinde uzandım acaba ter,orgazm sivisi olabilirmi onu ayırt edemedim tesekkur ederim yarın doktoruma gidip soyleyim durumu tekrardan teşekkürler

X