Hamilelikte Manural saşe kullananlar . ishal yapar mı ?

mbetu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
71
17
3
27
Doktor idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık manural şase verdi ishal yaptı 2 gün oldu geçmedi kullanan varmı ? Sizde ishal yaptı mı yaptıysa kaç güne geçti hamilelikte bir zararı varmı ?

Doktor idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık manural şase verdi ishal yaptı 2 gün oldu geçmedi kullanan varmı ? Sizde ishal yaptı mı yaptıysa kaç güne geçti hamilelikte bir zararı varmı ?
bende ishal oldum canım, dr manuralin yaptığını söyledi, bebeğe zararı olmadı hamilelere veriyorlar hep, benim ishalim 5-6 gün surdu , bol bol su iç mutlaka , muz patates haşlaması yoğurt çorbası , ev yoğurdu falan ye , kanlı ishal gibi bisey olursa dr una söyle, geçmezse de ishal için ilaç veriyorlar ama ben onu içmek istemedim o yüzdende uzun surdu sanırım.geçmiş olsun

Ya çok teşekkür ederim bebeğe zararı olmasın diye çok korkuyorum bende

Ya çok teşekkür ederim bebeğe zararı olmasın diye çok korkuyorum bende
Yok canım korkma hamilelere veriyorlar, kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama hamilelikte idrar yolu enf. Sık sık olabiliyor, o yüzden 2.5 litre su içmeyi mutlaka alışkanlık haline getir , o önemli

Yok canım korkma hamilelere veriyorlar, kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama hamilelikte idrar yolu enf. Sık sık olabiliyor, o yüzden 2.5 litre su içmeyi mutlaka alışkanlık haline getir , o önemli
4 haftalık hamileyim daha ilk gebeliğim o yüzden çok endişeliyim teşekkür ederim

4 haftalık hamileyim daha ilk gebeliğim o yüzden çok endişeliyim teşekkür ederim
ben ilk 24 haftalıkken olmuştum dr ilacın zararı olmaz ama enfeksiyon tehlikeli demişti, içtim. İlk 3 ay çok önermiyorlar ilaç ama dr verdiğine gore sorun olmayacaktır..bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…