• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte makyaj

Eylul0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
115
34
98
8 haftalık hamileyim fondoten kullanıyordum arasırdım biraz bebege bıle zararlı gıbı yazılar okudum bıtaraftanda kanıtlanmamıs dıyordu yazıların bazıları kafam karıstı huzursuz oldum varmı kullnıpta bızararı olmayanbu konuda doktoru bısey dıyen varmı

Ben bu konuyu doktoruma sormuştum daha 5 haftalık hamileyken doktorum bir sakıncası yok. Hamilelikte makyajı desteklediğini kadınların kendini iyi hissetmesi bebeğe de iyi bir şekilde yansıyacağını söyşemişti.

fondoten kimsayasal oldugu için gecebılır gıbı yazılar okudum da bende moralim cok bozuldu bısey olmaz inş.daha kullanmam ama sımdıye kadar zarar verdımı diye içim rahat etmedi

8 haftalık hamileyim fondoten kullanıyordum arasırdım biraz bebege bıle zararlı gıbı yazılar okudum bıtaraftanda kanıtlanmamıs dıyordu yazıların bazıları kafam karıstı huzursuz oldum varmı kullnıpta bızararı olmayanbu konuda doktoru bısey dıyen varmı

Doktorum bana makyaj serbest dedi ama kimyasal olarak paraben içermeyen ürünleri kullanmanı tavsiye ederim. Ona göre kullanırsan fondöten ve ya ruj farketmez ne kullandığın.

Kanitlanmis bir zarari yok ama ilk 3 ay dikkat edilmesi gerekiyor. Ben ilk 3 ay yapmadim ki zaten bulantidan evden çıkamadım uzun sure. Sonra da yüzüm gözüm şişti, kendime yakistirmadigim icin yapmadım. Eskiden her gun makyak yapan ben dogal guzellikciler furyasina katildim 8 aydir.

Ben mecburum malesef çıkıyorum ve yüzüm ergen gibi oldu iyi geldiğinden değil de mesele kendini iyi hissetmek diyelim daha bende kullanmam hiç zaten

ben sadece kalem, rimel ve allık kullanıyorum. Bazende ruj. Özel bir yere gidilecekse 1-2 defa fondoten kullandım. doktoruma sormak aklıma da gelmedi zaten

Ben mecburum malesef çıkıyorum ve yüzüm ergen gibi oldu iyi geldiğinden değil de mesele kendini iyi hissetmek diyelim daha bende kullanmam hiç zaten
Ilk zamanlarda yine cok zorunda kalmadikca yapmamaya calis bence. Sac boyatmak da zararli diyorlar ama o da kanitlanmamis yine de ilk 3 ay boyatmiyor genellikle hamileler. Kendini kotu hissetme cok güzelsin; hamile kadınların hepsi cok cok guzeller cunku karınlarında dunyanin en ozel en guzel en tatli varligini taşıyor.

Ilk zamanlarda yine cok zorunda kalmadikca yapmamaya calis bence. Sac boyatmak da zararli diyorlar ama o da kanitlanmamis yine de ilk 3 ay boyatmiyor genellikle hamileler. Kendini kotu hissetme cok güzelsin; hamile kadınların hepsi cok cok guzeller cunku karınlarında dunyanin en ozel en guzel en tatli varligini taşıyor.
Çok tesekkur ediyorum bidaha mi asla zaten 9. Haftam Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder inş.

benim doktorum sadece saç boyasını yasakladı. Onda bile belli bir araştırma yok ama tavsiye etmiyorum dedi. Makyajı sorduğum zaman ise, tam tersi yap, kendini iyi hisset dedi.

Back
X