Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 haftalık hamileyim fondoten kullanıyordum arasırdım biraz bebege bıle zararlı gıbı yazılar okudum bıtaraftanda kanıtlanmamıs dıyordu yazıların bazıları kafam karıstı huzursuz oldum varmı kullnıpta bızararı olmayanbu konuda doktoru bısey dıyen varmı
Ilk zamanlarda yine cok zorunda kalmadikca yapmamaya calis bence. Sac boyatmak da zararli diyorlar ama o da kanitlanmamis yine de ilk 3 ay boyatmiyor genellikle hamileler. Kendini kotu hissetme cok güzelsin; hamile kadınların hepsi cok cok guzeller cunku karınlarında dunyanin en ozel en guzel en tatli varligini taşıyor.Ben mecburum malesef çıkıyorum ve yüzüm ergen gibi oldu iyi geldiğinden değil de mesele kendini iyi hissetmek diyelim daha bende kullanmam hiç zaten
Çok tesekkur ediyorum bidaha mi asla zaten 9. Haftam Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder inş.Ilk zamanlarda yine cok zorunda kalmadikca yapmamaya calis bence. Sac boyatmak da zararli diyorlar ama o da kanitlanmamis yine de ilk 3 ay boyatmiyor genellikle hamileler. Kendini kotu hissetme cok güzelsin; hamile kadınların hepsi cok cok guzeller cunku karınlarında dunyanin en ozel en guzel en tatli varligini taşıyor.
Amin canim Allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin insallah.Çok tesekkur ediyorum bidaha mi asla zaten 9. Haftam Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip eder inş.
Senin kaçıncı haftam canımAmin canim Allah hepimize sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin insallah.
1 hafta gec dollenmem vardi ama simdi bebegimin gelişimi sat'a uyumlu hale geldi 35.haftadayiz canim.Senin kaçıncı haftam canım