- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
- 53
- Konu Sahibi Sakura1011
Lutfen cevap verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Civitmak
Civitmak
Benim ilk gebelikte yüksek tansiyon aniden olmuştu o yüzden bunda coraspirin kullanıyorum hemde ilk zamanlar bol bol limonlu şeyler içtim hamdolsun bisiy olmadı ama tabii abartmamali. Tansiyonda düşürüyor![]()
Tamm abla sagolsinLimon zararlıdır diye biliyorum ama
En iyisini icmeyimKanı inceltiyor mu demeliydim
Bende limonlu şeyler vs tüketiyorum ama direk limon suyu içmedim. Bence konu sahibi de içmesin![]()
Bence de canımEn iyisini icmeyim
Abla canim cekmesinden degilde rahatlatiyo limon suyu sanki susuzlugumu gideriyomus.gibi ama dusuge sebep olur belki dedi ablalr onun icin bundn sonra cook az icerimCanın çekiyorsa abartmadan iç canım
Benim kan pihtilasmam var hem ondan hemde canımın cekmesinden dolayi günde 1 limonu yedim Tuzla .
Doktoruna sor bence için rahatlasin hemAbla canim cekmesinden degilde rahatlatiyo limon suyu sanki susuzlugumu gideriyomus.gibi ama dusuge sebep olur belki dedi ablalr onun icin bundn sonra cook az icerim
Doktoruna sor bence için rahatlasin hem
Herşeyin fazlası zarar :) yaşım 21 abla demen gerekmez
Ayni yasitiz o zamanen iyisi doktora sormk dediginiz gibi
Bilgi verdiginiz tesekkurlerKesinlikle en güzeli durumuna göre o iç veya sakıncalı içme der limon faydali birşey
Fazla tuketilince kanı sulandirir ve kansızlık varsa ekstra kansizlik yapar .
Coraspin tansiyonu düşürüyor mu canımCivitmak
Benim ilk gebelikte yüksek tansiyon aniden olmuştu o yüzden bunda coraspirin kullanıyorum hemde ilk zamanlar bol bol limonlu şeyler içtim hamdolsun bisiy olmadı ama tabii abartmamali. Tansiyonda düşürüyor![]()