• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte limon suyu icmek zararlimidir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanı cıvıttığı için düşüğe sebep olur diyorlar.

Civitmak😜😜😜

Benim ilk gebelikte yüksek tansiyon aniden olmuştu o yüzden bunda coraspirin kullanıyorum hemde ilk zamanlar bol bol limonlu şeyler içtim hamdolsun bisiy olmadı ama tabii abartmamali. Tansiyonda düşürüyor 🙃

Kanı inceltiyor mu demeliydim 😀😀😀
Bende limonlu şeyler vs tüketiyorum ama direk limon suyu içmedim. Bence konu sahibi de içmesin 😀

Canın çekiyorsa abartmadan iç canım
Benim kan pihtilasmam var hem ondan hemde canımın cekmesinden dolayi günde 1 limonu yedim Tuzla .

Canın çekiyorsa abartmadan iç canım
Benim kan pihtilasmam var hem ondan hemde canımın cekmesinden dolayi günde 1 limonu yedim Tuzla .
Abla canim cekmesinden degilde rahatlatiyo limon suyu sanki susuzlugumu gideriyomus.gibi ama dusuge sebep olur belki dedi ablalr onun icin bundn sonra cook az icerim

Abla canim cekmesinden degilde rahatlatiyo limon suyu sanki susuzlugumu gideriyomus.gibi ama dusuge sebep olur belki dedi ablalr onun icin bundn sonra cook az icerim
Doktoruna sor bence için rahatlasin hem
Herşeyin fazlası zarar :) yaşım 21 abla demen gerekmez 😄

Kesinlikle en güzeli durumuna göre o iç veya sakıncalı içme der limon faydali birşey
Fazla tuketilince kanı sulandirir ve kansızlık varsa ekstra kansizlik yapar .

Civitmak😜😜😜

Benim ilk gebelikte yüksek tansiyon aniden olmuştu o yüzden bunda coraspirin kullanıyorum hemde ilk zamanlar bol bol limonlu şeyler içtim hamdolsun bisiy olmadı ama tabii abartmamali. Tansiyonda düşürüyor 🙃
Coraspin tansiyonu düşürüyor mu canım

Back
X