• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Hamilelikte Lazer Epilasyon Yapılabilir mi?

darksoulriver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
3.912
2
116
Diğer
Lazer epilasyon konusunda tecrübeli arkadaşların veya bu konudaki uzmanların/doktorların görüşlerini çok merak ediyorum.
Hamilelikte lazer epilayson yaptırılır mı? Yaptıran var mı?

Lazer epilasyon konusunda tecrübeli arkadaşların veya bu konudaki uzmanların/doktorların görüşlerini çok merak ediyorum.
Hamilelikte lazer epilayson yaptırılır mı? Yaptıran var mı?

Ben hamile hastalarıma lazer önermiyorum. Çünkü bununla ilgili yapılmış hiçbir tıbbi çalışma literatür yok. özellikle ilk 3 ay mümkünse yapılmasın, 3 aydan sonra da sadece yüz yapılabilir die düşünüyorum. (o da çok zorundaysak )

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Beni çok aydınlattınız. Ben de zorunlu olmadıkça yapılmaması kanısındayım.
Ama lazer ışını yumurtalıklara ulaşmıyor, sadece kıl köküne kadar gidiyor diye bildiğim için merak ettim açıkçası.
Ayrıca hamile müşterilerine yapan ya da hamileyken yaptıran bayanlar var, biliyorum.

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Beni çok aydınlattınız. Ben de zorunlu olmadıkça yapılmaması kanısındayım.
Ama lazer ışını yumurtalıklara ulaşmıyor, sadece kıl köküne kadar gidiyor diye bildiğim için merak ettim açıkçası.
Ayrıca hamile müşterilerine yapan ya da hamileyken yaptıran bayanlar var, biliyorum.

Ben 2 hamileliğim boyunca neredeyse 9 ay hastalarıma lazer yaptım . Gerekince kendime de yaptım. ama hamilelik çok özel bir dönem, dolayısı ile çok da risk almaya gerek yok diye düşünüyorum. Evet lazer yumurtalıklara kadar ulaşmıyor ama bebeğin yerleşimi rahim içinde olduğuı için özellikle genital bölge taramalarında etkileşim olabilir diye tedirgin olduğum için yapmamayı tercih ediyorum doğrusu.

Merhabalar, bende bıyık için 2. seans a gidecektim ki hamile olduğumu öğrendim. Yüz bölgesinde olduğu için bebeğe zarar vermiyeceğini düşünüyorum ama yine de içim rahat etmedi sizlere danışmak istedim. Tesekkurler

Back