- 5 Haziran 2012
- 153
- 1
- Konu Sahibi Troubletone
Selam bayanlar;
15 haftalık hamileyim ve yaklaşık 2 haftadır kuyruk sokumuyla belim arasında bi noktada şişlik ve ağrı oluyordu otururken kalkarken hatta yürürken.. İş yapamaz hale geldim sonunda geçen h.sonu acile gitmek zorunda kaldım önce ortopedi sonra kadın doğum uzmanı kontrol etti. Ortopedist, daha önce belini incitmen dolayısıyla bi hasar olmuş ödem var gebelikte çıkıyor buz kompresi yapabilirsin çok dayanılmaz olursa plus olmaması şartıyla minoset içebilirsin dedi. Kadın doğum uzmanı ise minosetin bi yararı olmaz buscopan kullan dedi. Yine de körü körüne inanmak istemedim ve buscopanı almadan prospektüsünü okudum hamilelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor. Kas gevşetici veya ödem sökücü jellerin hamilelikte kullanılabilirliği net olmadığı için önermediler. Fakat kadın doğum uzmanı böyle ağrın devam ederse normal doğum öneremem doğum anında kalıcı hasar oluşabilir sende dedi. İki doktor farklı şeyler söyledi neredeyse..
Aranızda böyle bi sıkıntı yaşayan var mı ve tedavi olarak ne yapıyorsunuz? Kontrolüme 2 hafta olduğu için tekrar gitmek istemiyorum gittiğimde kendi doktoruma sorucam elbette o beni daha iyi bilir ama deneyimlerinizi merak ediyorum. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederiim