Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar tekrar merhaba, 6 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi gördüm. 2 gündür çok bulantım oluyor ve kusuyorum, ondan sonra 37,4e kadar ateşim yükseliyor, böyle durum yaşayan var mı?
Kızlar tekrar merhaba, 6 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi gördüm. 2 gündür çok bulantım oluyor ve kusuyorum, ondan sonra 37,4e kadar ateşim yükseliyor, böyle durum yaşayan var mı?
aklıma ilk gelen covid oldu. Ateşinizin yükselmesi iyi değil. Bulantı kusma normal de ateşiniz limitlerde bence. Doktorunuza whatsapptan ulaşabiliyor musunuz sürekli. Bir sorun bence.