Hamilelikte kum döküp idrar yollarında enfeksiyon geçiren var mı

plnd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
31
42
Arkadaşlar merhaba 23 haftalık hamileyim 2 gündür benim için tam bir cehennem oldu . Sırt ağrılarım vardı doktorum normal dedi halbuki kum döküyormuşum sancıdan 2 kere beni nstye bağladılar Allahtan sancım çocukla ilgili çıkmadı. 3 gündür serumla ağrı kesici ile duruyorum karnım hala sancılanıyor geceleri huzursuzum. Su da içiyorum ama aynı oranda tuvalete gidemiyorum. Başına gelip de kurtulabilen var mı hayır duası edicem gerçekten .monural şase de içtim dün tek doz .faydası olacak mı bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba 23 haftalık hamileyim 2 gündür benim için tam bir cehennem oldu . Sırt ağrılarım vardı doktorum normal dedi halbuki kum döküyormuşum sancıdan 2 kere beni nstye bağladılar Allahtan sancım çocukla ilgili çıkmadı. 3 gündür serumla ağrı kesici ile duruyorum karnım hala sancılanıyor geceleri huzursuzum. Su da içiyorum ama aynı oranda tuvalete gidemiyorum. Başına gelip de kurtulabilen var mı hayır duası edicem gerçekten .monural şase de içtim dün tek doz .faydası olacak mı bilmiyorum.
Evet canım ilk gebeliğimde 2 aylıkken başıma geldi. Çok pis.bişey bende sürekli istifra etme.durumuda vardı ama ben hamılelıkten zannedıyodum. Sonrasında küçük abdestimi yaparken idrarımda tuz gibi bişiyler gördüm meğer kum düşürüyomuşmuşum. Serum ve ilaçlarla atlattım. Çok çok su iç ki hemen atlatabilesin.Geçmiş olsun

Mide bulantısı ve istifra ben de de oldu onları hiç saymıyorum bile keşke düşse hepsi bir anda da kurtulabilsem bir kere de . Teşekkür ederim canım cevabın için

bende geçtiğimiz haftalarda idrar kültürü ile öğrendim.
kum döküyormuşum.
mide bulantısı kusma bendede var ama bununla alakası var mıdır bilemiyorum.
doktorum sadece bol su dedi.

Bana da su iç dedi bol bol tahrişten idrar yolları enfeksiyonu da başladı bende çocukta bazen ters pozisyonda beni zorluyor sancı olarak Allah yardımcımoz olsun. Sadece tansiyon probleminiz yoksa bana biri ev yapımı şekersiz limonata içmemi söyledi suyun yanına biraz rahatlattı beni bugün hiç değilse yada düşürdüm çoğunluğunu bilemiyorum

Valla ben de cok fenalardayim bi haftadir.
Cok sancim var.belime vuruo.dun gecmisti gece yine basladi.
Bana bobrek buyumesi var dedi dr.
Bence kum kucuk oldugu icin goremedi ultrasonda.
Çünkü tum belirtiler kuma isaret edio
Parol da bi ise yaramio
Pzt yine gidecegm dr a
Acile gidiorum serum da bi ise yaramio :KK43:

Parol da bi ise yaramio
Pzt yine gidecegm dr a

Parol da bi ise yaramio
Pzt yine gidecegm dr a
Geçmiş olsun .Allah yardımıcınız olsun tansiyon probleminiz yoksa nar suyu içmeye çalışın . Bir de bol bol su içmekten başka bir şey geçirmiyor. Ben ne yaparsam yapayım su içtikçe hafifledi başka bir çaresis yok zaten malesef

Geçmiş olsun .Allah yardımıcınız olsun tansiyon probleminiz yoksa nar suyu içmeye çalışın . Bir de bol bol su içmekten başka bir şey geçirmiyor. Ben ne yaparsam yapayım su içtikçe hafifledi başka bir çaresis yok zaten malesef

Canim teşekkürler
Bugun dr a gittim.agrilar ara ara devam ediyor.
Uroloji dr u kadin doguma yonlendirdi
Dediğin gibi su en iyi ilaç sanırım
İnşallah ii oluruz

Canim teşekkürler
Bugun dr a gittim.agrilar ara ara devam ediyor.
Uroloji dr u kadin doguma yonlendirdi
Dediğin gibi su en iyi ilaç sanırım
İnşallah ii oluruz

Slm şimdi öyle okuyunca yazmak istedim kızım 3 yaşında hamileliğimin son 3 ayı işkence gibiydi hep hastaneye yatıyodum 2 hafta çıkıyordum sonra tekrar yatıyodum 3 hafta çıkıyodum. Bendede böbrek büyümesi olmuştu çok zor ve çok sancılı bi durum Allah yardımcın olsun. Ben çok çekmiştim

Slm şimdi öyle okuyunca yazmak istedim kızım 3 yaşında hamileliğimin son 3 ayı işkence gibiydi hep hastaneye yatıyodum 2 hafta çıkıyordum sonra tekrar yatıyodum 3 hafta çıkıyodum. Bendede böbrek büyümesi olmuştu çok zor ve çok sancılı bi durum Allah yardımcın olsun. Ben çok çekmiştim

Cabin teşekkürler bu ara iyiyim gerçekten cok zor bi agri.bi daha tekrarlamaz inşallah cok gecmis olsun canim sana da

Selam arkadaşlar bende de ilk 20.haftada başladı ağrı akilli oldum antibiyotik içtim puronil içtim derken düzelmiştir dedim 25.hafta yine acillik oldum bu sefer hemen minoset içmiştim tam acil gittik ağrım geçti ama idrar testleri yapıldı kum sağ tarafta vardı birde enfeksiyon çıktı derken dün gece yine ağrıyla uyandım 27.haftafa bol su içiyorum neden oluyor bu çok zor ya kalsiyum da tetikler miş ama 10 gündür içiyorum onu da 1 e düşürcem 2 tane içiyodum Rabbim bebişimi sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin zaman su gibi akıp geçsin bayramdan sonra bi ürolojiye gözükeyim diyorum bakalım

Selam arkadaşlar bende de ilk 20.haftada başladı ağrı akilli oldum antibiyotik içtim puronil içtim derken düzelmiştir dedim 25.hafta yine acillik oldum bu sefer hemen minoset içmiştim tam acil gittik ağrım geçti ama idrar testleri yapıldı kum sağ tarafta vardı birde enfeksiyon çıktı derken dün gece yine ağrıyla uyandım 27.haftafa bol su içiyorum neden oluyor bu çok zor ya kalsiyum da tetikler miş ama 10 gündür içiyorum onu da 1 e düşürcem 2 tane içiyodum Rabbim bebişimi sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin zaman su gibi akıp geçsin bayramdan sonra bi ürolojiye gözükeyim diyorum bakalım

Canim cok gecmis olsun bende bobrekte buyume cikmisti kum çıkmamıştı, dr un tek dedigi zaten bol bol su ic....ben de oyle yapmistim bol bol su icmistim ,parol vardi agri kesici ama bi ise yaramio.antibiyotigi kullanmadim.agri gelince acile gittim geldim bi hafta sonra gecti cok sukur.

Urolojiye de git bence.hamileyim die söylersin.ben oyle yapmıştım.ama kumun baska caresi yok sanirim,tek caresi su icmek galiba...

Aa bi de sicak su torbasi koyuyodum geceleri o bölgeye.onla uyuyodum,aslinda ağrıdan cok da uyuyamiyordum ama sicak banyo ve sicak su torbasi ii geliodu bana.
Uzuldum gercekten.İnşallah bi an evvel iyi olursun.Rabbim şifa versin

Canim cok gecmis olsun bende bobrekte buyume cikmisti kum çıkmamıştı, dr un tek dedigi zaten bol bol su ic....ben de oyle yapmistim bol bol su icmistim ,parol vardi agri kesici ama bi ise yaramio.antibiyotigi kullanmadim.agri gelince acile gittim geldim bi hafta sonra gecti cok sukur.

Urolojiye de git bence.hamileyim die söylersin.ben oyle yapmıştım.ama kumun baska caresi yok sanirim,tek caresi su icmek galiba...

Aa bi de sicak su torbasi koyuyodum geceleri o bölgeye.onla uyuyodum,aslinda ağrıdan cok da uyuyamiyordum ama sicak banyo ve sicak su torbasi ii geliodu bana.
Uzuldum gercekten.İnşallah bi an evvel iyi olursun.Rabbim şifa versin
Canım çok teşekkür ederim
Doktorum ağrı gelince minoset iç dedi bol su iç dedi ayaklarımı sıcak tutuyorum Allahtan ağrı kesici işe yarıyor bende 10 dk da geçiriyor yoksa o ağrıya nasıl dayanırım Rabbim yardım ediyo şükür canım ürolojiye gitsem kültür yapıyor demi?
Benim kendi doktorum yaptı idrar kültürü bakteri çıkmadı sonuç temiz ama işte Kum da hamilelikte sonra kalmaz dedi doktorum şurda 3 ayı hayırlısı ile bi anlatsam sende öyle canım zaman su gibi geçsin inşallah bizlere ...