Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 haftadır kullanıyotum zaten oldukça pahallı bir krem henüz etkisini görmek için erken ama bnde çok duyduğum ve okuduğum için aldım birde yanına yağ alırsanız yeterli gelecektie diye düşünüyor dermoeczanemde güzel yağlarda vaeArkadaşlar merhaba. Hamilelikte çatlamayı önleyici kremlerden kullanıp memnun kaldığınız var mı? Lierac çok duyuyorum. Acaba kullananlar hangi ürününü kullandılar?
İlk gebeliğimde lierac kullandım ama memnun kalmadım. Vücudum kaşınıyordu. Sürüyordum ama yine de o kaşınma hissini geçirmiyordu. Çok fazla kullanamadan Hindistan cevizi yağı ve bebek yağına geçtim. Kaşındıkça sürdüm ve çatlamadım. Şimdi de hamileyim karnım çıkmaya başlayınca Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Kaşınma hissini anında geçiriyor. Sadece çok kötü kokuyor. Ya da ben artık sevmiyorum kokusunuArkadaşlar merhaba. Hamilelikte çatlamayı önleyici kremlerden kullanıp memnun kaldığınız var mı? Lierac çok duyuyorum. Acaba kullananlar hangi ürününü kullandılar?
Hindistan cevizi yağını egzama içinde önerdiler. Cilde faydası çok sanıyorumİlk gebeliğimde lierac kullandım ama memnun kalmadım. Vücudum kaşınıyordu. Sürüyordum ama yine de o kaşınma hissini geçirmiyordu. Çok fazla kullanamadan Hindistan cevizi yağı ve bebek yağına geçtim. Kaşındıkça sürdüm ve çatlamadım. Şimdi de hamileyim karnım çıkmaya başlayınca Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Kaşınma hissini anında geçiriyor. Sadece çok kötü kokuyor. Ya da ben artık sevmiyorum kokusunu
Lierac ın hangi ürününü kullanıyorsunuz acaba? Bakıyorum kimileri jel diyor kimileri krem kafam karıştı. Bir de bi kıtu kaç gün gidiyor sabah akşam sürülüyor sanırım bayağı fiyatlı bir ürünBen 2 haftadır kullanıyotum zaten oldukça pahallı bir krem henüz etkisini görmek için erken ama bnde çok duyduğum ve okuduğum için aldım birde yanına yağ alırsanız yeterli gelecektie diye düşünüyor dermoeczanemde güzel yağlarda vae
Çalışıyorum ancak sabah işe gitmeden bir de akşam sürebilirimBenim annem hep onu kullanmış çatlağı yok ben de lierac mamaaura ve badger yağ kullanıyorum shea yağı da alabilirsin sürekli nemlendirici sürmek lazım sabah akşam öğlen aklıma geldikçe sürüyorum
Olsun en olmadı yanına al kaşındıkça sürersin mamaaura baya iyi hemen emiliyorÇalışıyorum ancak sabah işe gitmeden bir de akşam sürebilirim![]()
Olsun en olmadı yanına al kaşındıkça sürersin mamaaura baya iyi hemen emiliyor
Mamaaura ilk kez dıydum yarın bakayım hemenOlsun en olmadı yanına al kaşındıkça sürersin mamaaura baya iyi hemen emiliyor
Ben de yatkın olduğumu düşünüyorum. Hep Lierac ı duydum. Mustelayada bakayımMustela catlak onleyici krem ve kantaron yagini birlikte kullandim genetik olarak cok yatkinim annem ablam..hatta bende 20li yaslardan var ama hamilelikte bunlar sayesinde catlak olmadi
Bir de kaçıncı ayda başladınız bunları kullanmaya ? Kantaron yağı hangi markaydı? Offf ne zor bir süreçMustela catlak onleyici krem ve kantaron yagini birlikte kullandim genetik olarak cok yatkinim annem ablam..hatta bende 20li yaslardan var ama hamilelikte bunlar sayesinde catlak olmadi