• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kozmetik kullanımı

RDamla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
14
6
88
40
Merhaba, ben 20 haftalık hamileyim : )) merak ettiğim şey başlıkta oldugu gibi kozmetik kullanımı. nemlendirici, temizleyici, tonik vs gibi ürünler kullanıldıgı takdirde tavsiye edilen markalar nelerdir. kullandıgınız ya da duydugunuz varsa bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Her marka uygun değil diyorlar içerikleri pek cok maddeden olusuyor malum.
En azı hangisidir sizce.

Teşekkürler

Merhaba, ben 20 haftalık hamileyim : )) merak ettiğim şey başlıkta oldugu gibi kozmetik kullanımı. nemlendirici, temizleyici, tonik vs gibi ürünler kullanıldıgı takdirde tavsiye edilen markalar nelerdir. kullandıgınız ya da duydugunuz varsa bilgilendirirseniz cok sevinirim.

En azı hangisidir sizce.

Teşekkürler

Benim dok.um disardan surulen fondoten nemlendirici kana karismaz dolayisi ile zarari yok dedi.19haftalik oldum bugun bende oryal haric sacinida boyat dedi.enerjim yok makyaj yapacak krem surecek yada kuafore gidip sac boyatacak saclarda bembeyaz offf

En azı hangisidir sizce.

Teşekkürler

dr um nemlendiricinin zararı yok dedi. ama gebeliğimi öğrendiğimden beri allık fondoten kalem bile sürmüyorum yüzüme. kozmetiklerin içinde zararlı kiyasallar olabiliyormuş. öte yandan koltukaltı roll - on kullanıyorum, kullanmak zorundayım çünkü klimalı sıcak bir ortamdayım ve terliyorum. :(

Bence o kadar abartmamak gerek.. Zira benim doktorum bende sorduğumda bana gülümsedi kendini kasma dedi...Bende işim dolayısıyla kendime bakmak durumundayım makyaj yapıyorum haliyle...Ve zararı olabileceğini düşünmüyorum açıkcası sonuçta kana karışmıyor

organik kozmetik ürünlere yönelmek lazım.
ben ausganica kullanıyorum mesela çok memnunum içim rahat.

En azı hangisidir sizce.

Merhaba... Henüz ben de bulamadım :KK43: daha doğrusu dermatologum mineral makyaj olabilir dedi ve üç marka tavsiye etti. JANE IREDALE, PHYSICIANS FORMULA, FRESH MINERALS... Bir tek JANE IRADELE İ yani en pahalısını deneyen tanıdıklarım var. Onlarda hiç memnun kalmadık dediler... Dermatoloğum hatta makyajın gebelikte zararlı olup olmadığına dair hiçbir bilimsel çalışma yok dedi. Sadece yüze ürün kullanırken toz olanları tercih edin dedi... Yüz temizleyici olarak da cadı fındığı özütü içeren ve bu sık bir marka olan DICKINSON'S I önerdi... İki hafta oluyor kullanalı çok memnunum. Sadece kokusu hoş değil parfüm içermediği için :) Umarım faydalı olmuştur paylaşımım

Back
X