Zaten ruyada oluyor normalde deglde ama hisediyor gibi oliyomBen anlamadım kim geliyor size bunları yapıyor? Doktora gitmeyi dülünmez misiniz? Belli ki aşırı kaygılısınız ve rüyalarınızı gerçek sanıyorsunuz. Biri sizi tutup duvara fırlatsa bir yeriniz kırılır, morarır falan. Psikolojik destek almanız iyi olur.
Kabus görüyorsunuz yani. Olabilir. Hamile kalmadan önce de görüyormuşsunuz, bu yüzden hamilelikle bağdaştırmayın. Hiç doktora gittiniz mi sürekli kabus görüyorum diye?Zaten ruyada oluyor normalde deglde ama hisediyor gibi oliyom
Yok hic.gitmedm qmq bana hep.yeni evlenenlerde boyle.olur dediler cunku.benm.annemdede oluyomis gebe kaldigindada oljrmusKabus görüyorsunuz yani. Olabilir. Hamile kalmadan önce de görüyormuşsunuz, bu yüzden hamilelikle bağdaştırmayın. Hiç doktora gittiniz mi sürekli kabus görüyorum diye?
Hiç böyle saçma şey duymadım. Neyse, siz takılın elbet beklediğiniz gibi doğaüstü olaylar açıklaması yapanlar çıkacaktır.Yok hic.gitmedm qmq bana hep.yeni evlenenlerde boyle.olur dediler cunku.benm.annemdede oluyomis gebe kaldigindada oljrmus
Tesekur ederim sqolunHiç böyle saçma şey duymadım. Neyse, siz takılın elbet beklediğiniz gibi doğaüstü olaylar açıklaması yapanlar çıkacaktır.
O ney.oluyoCemil olabilir mi Cemil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?