• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte korkutucu seyler yasamak

adan0101

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2024
201
44
13
28
Merhaba arkdaslar 3 gundur sabahlari tek kaldigimda uyucagim.zaman kotu seyler oluyor bir kabus gordum.ciglik.atan kadin 2 yine bir tanidigiminn kiligindq gelip bana bjsey soylicekkken vazgeciyor hamilesin olMz diyo.bogazima degnek gibi bjseyn degdigini.hissettm.nefesim kesildi acisini hissetm resmen bugunde 2 kere yasadim uyoyordm sabah esimi gonderdikten sonra ustumden yorganin cekildigini hissettim.elimi qgzima sokmaya calisti daha sonrq beeni cekip duvarq firlatti gibi hissettm .uyandm daha sonra ayetel kursiyle bakara suresini telefondan actm yine geldi bu seferde kulagimi tukadi bjseyler fisildadi beni yatakta c3virdigini.hissettm dua okudum.zor uyandm.evden ciktim.ama hep yan yatarim 1kere yuz yustu yattigimda ilk olay olmisti.hamile kalmadan omcede yasamistm bunlara benzer simdi tekrar yasiyorum ama hissettim resmenn sizce napmam gerek..

Ben anlamadım kim geliyor size bunları yapıyor? Doktora gitmeyi düşünmez misiniz? Belli ki aşırı kaygılısınız ve rüyalarınızı gerçek sanıyorsunuz. Psikolojik destek almanız iyi olur.

Ben anlamadım kim geliyor size bunları yapıyor? Doktora gitmeyi dülünmez misiniz? Belli ki aşırı kaygılısınız ve rüyalarınızı gerçek sanıyorsunuz. Biri sizi tutup duvara fırlatsa bir yeriniz kırılır, morarır falan. Psikolojik destek almanız iyi olur.
Zaten ruyada oluyor normalde deglde ama hisediyor gibi oliyom

Zaten ruyada oluyor normalde deglde ama hisediyor gibi oliyom
Kabus görüyorsunuz yani. Olabilir. Hamile kalmadan önce de görüyormuşsunuz, bu yüzden hamilelikle bağdaştırmayın. Hiç doktora gittiniz mi sürekli kabus görüyorum diye?

Back