Merhaba arkdaslar 3 gundur sabahlari tek kaldigimda uyucagim.zaman kotu seyler oluyor bir kabus gordum.ciglik.atan kadin 2 yine bir tanidigiminn kiligindq gelip bana bjsey soylicekkken vazgeciyor hamilesin olMz diyo.bogazima degnek gibi bjseyn degdigini.hissettm.nefesim kesildi acisini hissetm resmen bugunde 2 kere yasadim uyoyordm sabah esimi gonderdikten sonra ustumden yorganin cekildigini hissettim.elimi qgzima sokmaya calisti daha sonrq beeni cekip duvarq firlatti gibi hissettm .uyandm daha sonra ayetel kursiyle bakara suresini telefondan actm yine geldi bu seferde kulagimi tukadi bjseyler fisildadi beni yatakta c3virdigini.hissettm dua okudum.zor uyandm.evden ciktim.ama hep yan yatarim 1kere yuz yustu yattigimda ilk olay olmisti.hamile kalmadan omcede yasamistm bunlara benzer simdi tekrar yasiyorum ama hissettim resmenn sizce napmam gerek..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte korkutucu seyler yasamak
- Konu Sahibi adan0101
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Zaten ruyada oluyor normalde deglde ama hisediyor gibi oliyomBen anlamadım kim geliyor size bunları yapıyor? Doktora gitmeyi dülünmez misiniz? Belli ki aşırı kaygılısınız ve rüyalarınızı gerçek sanıyorsunuz. Biri sizi tutup duvara fırlatsa bir yeriniz kırılır, morarır falan. Psikolojik destek almanız iyi olur.
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Kabus görüyorsunuz yani. Olabilir. Hamile kalmadan önce de görüyormuşsunuz, bu yüzden hamilelikle bağdaştırmayın. Hiç doktora gittiniz mi sürekli kabus görüyorum diye?Zaten ruyada oluyor normalde deglde ama hisediyor gibi oliyom
Yok hic.gitmedm qmq bana hep.yeni evlenenlerde boyle.olur dediler cunku.benm.annemdede oluyomis gebe kaldigindada oljrmusKabus görüyorsunuz yani. Olabilir. Hamile kalmadan önce de görüyormuşsunuz, bu yüzden hamilelikle bağdaştırmayın. Hiç doktora gittiniz mi sürekli kabus görüyorum diye?
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
Hiç böyle saçma şey duymadım. Neyse, siz takılın elbet beklediğiniz gibi doğaüstü olaylar açıklaması yapanlar çıkacaktır.Yok hic.gitmedm qmq bana hep.yeni evlenenlerde boyle.olur dediler cunku.benm.annemdede oluyomis gebe kaldigindada oljrmus
Tesekur ederim sqolunHiç böyle saçma şey duymadım. Neyse, siz takılın elbet beklediğiniz gibi doğaüstü olaylar açıklaması yapanlar çıkacaktır.
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
O ney.oluyoCemil olabilir mi Cemil