- 1 Temmuz 2019
- 27
- 4
- 36
- 24
- Konu Sahibi Hurye ersoy
Merhaba Hamilelik döneminde ne sıklıkla doktora ,muaneye gidilmeli ...özel hastaneye veya sağlık ocağına ne sıklıkla gidiyorsunuz hamileyken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ayda bir gidiyorum özel muaynaneye gidiyorum hastanelerde 15 günde bir gidiyorlar diye biliyorum bir muayne bir kontrol şeklindeMerhaba Hamilelik döneminde ne sıklıkla doktora ,muaneye gidilmeli ...özel hastaneye veya sağlık ocağına ne sıklıkla gidiyorsunuz hamileyken
Merhabalar ben hamileliğin ilk öğreninince 15günde bir gittim eğer bir aksilik olmazsa doktora ayda 1yapıyor hamilelik normal giderse acil durum veya kanama yok iseMerhaba Hamilelik döneminde ne sıklıkla doktora ,muaneye gidilmeli ...özel hastaneye veya sağlık ocağına ne sıklıkla gidiyorsunuz hamileyken
TeşekkürlerBen ayda bir gidiyorum özel muaynaneye gidiyorum hastanelerde 15 günde bir gidiyorlar diye biliyorum bir muayne bir kontrol şeklinde
Sahi kuzu tansiyonunun yükseldiğini nasıl anladın ben sormuş muydum sanki bunu sanaŞöyle söyleyeyim.. her ay gidiyordum ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.. derken en son ki kontrolümden 1 hafta sonra preeklampsi geçiriyormuşum.. Bilmiyordum hamilelikten kaynaklı şişlik olduğunu zannediyordum. Sağlık ocağına doğru düzgün gitmiyordum bir sorun yok diye.. Bana çok şiştn bi sağlık ocağına git dedler ve o zamana kadar normal olan değerlerim tansiyonum yükselmiş.. ve sen ertesi gün 17 tansiyonla ve idrarda 4+ proteinle acil sezeryana alındım.. bunu anlatmamın nedeni şu.. Ayda 1 doktor kontrolüni gidersenizi her hafta sağlık ocağıne gidin.. Tehlikeyi atmayın.
Bilmem ki valla ben anlamadım sadece çok şiştim dudaklarıma kadar.. son zamanlarda sanki hayal aleminde yaşıyormuş gibi hissediyordum gözümünn önünde birşeyler uçuşuyordu en son baş ağrısı ve şiddetli kusma yaşamaya başladm sağlık ocağına gittim tansiyonum 15 çktı.. ertesi gün ölçtüm 17 çıktı doktorul hemen gel dedi yatş verdi tansiyonu kontrol için ama ne yazık ki idrarda prdtein fazla gelinceso akşam sezeryana alndım.. Aman dikkat yaa.. Ben bide hata yaptım son zamanlarda canım ne çektiyze yapmıştım oda tansiyonumu etkilediSahi kuzu tansiyonunun yükseldiğini nasıl anladın ben sormuş muydum sanki bunu sana
Kaç haftalık doğum oldu pekiŞöyle söyleyeyim.. her ay gidiyordum ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.. derken en son ki kontrolümden 1 hafta sonra preeklampsi geçiriyormuşum.. Bilmiyordum hamilelikten kaynaklı şişlik olduğunu zannediyordum. Sağlık ocağına doğru düzgün gitmiyordum bir sorun yok diye.. Bana çok şiştn bi sağlık ocağına git dedler ve o zamana kadar normal olan değerlerim tansiyonum yükselmiş.. ve sen ertesi gün 17 tansiyonla ve idrarda 4+ proteinle acil sezeryana alındım.. bunu anlatmamın nedeni şu.. Ayda 1 doktor kontrolüni gidersenizi her hafta sağlık ocağıne gidin.. Tehlikeyi atmayın.
33+0 tam canmKaç haftalık doğum oldu peki
Zor şeyler ama bebeğin sağ salim gelmiş nihayet. Çoğu kişi tansiyonunun yükseldiğini anlamıyomuş ondan sordumBilmem ki valla ben anlamadım sadece çok şiştim dudaklarıma kadar.. son zamanlarda sanki hayal aleminde yaşıyormuş gibi hissediyordum gözümünn önünde birşeyler uçuşuyordu en son baş ağrısı ve şiddetli kusma yaşamaya başladm sağlık ocağına gittim tansiyonum 15 çktı.. ertesi gün ölçtüm 17 çıktı doktorul hemen gel dedi yatş verdi tansiyonu kontrol için ama ne yazık ki idrarda prdtein fazla gelinceso akşam sezeryana alndım.. Aman dikkat yaa.. Ben bide hata yaptım son zamanlarda canım ne çektiyze yapmıştım oda tansiyonumu etkiledi
Oo baya erken doğmuş33+0 tam canm
Evet canım.. çok şükür iyiyiz ama.. Rabbim birdaha oğlumunu korkuunu yaşatmasınOo baya erken doğmuş
Amin bir arkadaşım da 32 hafta doğum yaptı çok şükür oda çok Sağlık li koca adam olduEvet canım.. çok şükür iyiyiz ama.. Rabbim birdaha oğlumunu korkuunu yaşatmasın
MaşaALLAH. Rabbim bütün evlatları annelerne babalarna bağışlasnAmin bir arkadaşım da 32 hafta doğum yaptı çok şükür oda çok Sağlık li koca adam oldu
Kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 çağırdı doktor. Devlet hastanesi.Merhaba Hamilelik döneminde ne sıklıkla doktora ,muaneye gidilmeli ...özel hastaneye veya sağlık ocağına ne sıklıkla gidiyorsunuz hamileyken
Sağlık ocağıda ilk 4.ayda çağırdı. 1 ay 1 hafta sonra da aşı için çağırdıKalp atışını duyduktan sonra ayda 1 çağırdı doktor. Devlet hastanesi.
Sağlık ocağı zaten oraya ne sıklıkla geleceğinizi söyler. Onun dışında bir kere doktora giderseniz sonra ne zaman gelmeniz gerektiğini doktorunuz söyler. Ben bebeğim hateket edene kadar her hafta gittim , normalde doktorum başlarda iki hafta zaman ilerledikçe üç hafta aralıklarla cagiriyodu ben hateket edene kadar her hafta gidip bebeğimi goruyodum. Tabi o zaman korona yoktu.Merhaba Hamilelik döneminde ne sıklıkla doktora ,muaneye gidilmeli ...özel hastaneye veya sağlık ocağına ne sıklıkla gidiyorsunuz hamileyken