Hamilelikte kızamıkçık

diloo343434

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
34
4
6
26
Merhaba bugün kan sonuçlarım çıktı Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) sonucum pozitif çıktı yani kızamıkçık internette araştırdım çocuk aldırmaya kadar kötü şeyler yazıyor bilen varmı çok kötü oldum bilen varsa yazabilir mi lütfen

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-21-15-01-47-536_com.android.chrome.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 215
rubellanin negatif cikmasi daha buyuk sikinti diye biliyorum. benim negatif cikmisti yanj hic kizamikcik gecirmemisim gebelikte gecirmek baya riskli oluyomus. seninki pozitif yani hastaliga bagisikligin var

Igg nin pozitif çıkması bağışıklığınız olduğu anlamına gelir, ıgm değeriniz önemli olan.

Canım oncelikle endiselenme benimde ayni durum basima geldi ikinci bebegime hamileydim kontrole gitmistim kan idrar alindi sonuclarimi gosterdim bakti yorumladilar kizamikcik geciriyorsun dedi doktor bana kucukken hic gecirmedinmi dedi kesinlekle hazir besinlerden uzak dur dedi kendine cok dikkat et disardan salata bile yeme dedi ozaman 9 haftalik gebeydim aradan 1 hafta gecti ve bebegimizi kaybettik ben bunlari yasadim herkeste ayni olacak diye birsey yok bana herhangi bir onlem falan almadi doktor birazda benim tecrubesizligim gebeyken kizamikcik geciren annelerin bebekleri ya erken doguyormus gelismiyormus yarisi dusukle sonuclaniyormus kimiside ciddi saglik sorunlariyla doguyorlarmis ben bunlari bilenem internette boyle okudum bu bana buyuk bir ders oldu tekrar hamile kalmayi dusunursem kizamikcik asisi olacagim doktorumla planli bir sekilde ilerleyecegim benim oglum 2 aylikti ve ikinciye hamile kalmistim birde icinizi rahat tutun dikkat edin kendinize internette yazanlara bakmayin doktorunuzla konusun caninizi bosuna sıkmayın derim

Doktorum bana alalım falan dememisti ama 1 hafta sonra kanamam oldu ve bebegimi kaybettim

Eklentiler

• Screenshot_20231124_040703.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 170
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…