Hamilelikte kilomuzun ve göbeklerimizin durumu

Eliffnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
72
39
31
Kızlar merhaba. Umarım herkesin hamileliği harika geçiyordur. Benimki sorunsuz ilerliyor çok şükür tabii ki şimdi bahsedeceğim şey sorun değil ama göbeğim inanılmaz bir hızla büyüyor gibi hissediyorum. 17. haftadayım ama bence 6 aylık gibi duruyor 😅😂 Bu arada bu durum hoşuma gitti gidip gelip aynada bakıp seviyorum ama ilerisi korkutmuyor değil. Birilerinden abarttığımı ve normal olduğunu duymaya ihtiyacım var aşağıya fotoğraf bırakıyorum 😍🥲 Sizde durumlar nasıl? Göbek güncellememizi birbirimizle paylaşalım 🫶🤗

Eklentiler

• IMG_5645.jpeg
    IMG_5645.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar merhaba. Umarım herkesin hamileliği harika geçiyordur. Benimki sorunsuz ilerliyor çok şükür tabii ki şimdi bahsedeceğim şey sorun değil ama göbeğim inanılmaz bir hızla büyüyor gibi hissediyorum. 17. haftadayım ama bence 6 aylık gibi duruyor 😅😂 Bu arada bu durum hoşuma gitti gidip gelip aynada bakıp seviyorum ama ilerisi korkutmuyor değil. Birilerinden abarttığımı ve normal olduğunu duymaya ihtiyacım var aşağıya fotoğraf bırakıyorum 😍🥲 Sizde durumlar nasıl? Göbek güncellememizi birbirimizle paylaşalım 🫶🤗
Maşallah sagsalim kucağımıza almak nasip olur inşallah.Bence normal sonra verirsiniz siz sağlıklı olmaya bakın

Kişiden kişiye o kadar değişiyor ki bu bende zayıf olduğunuz için çok belli oluyor🥰

Ben uzun ve iri bir kadınım 37 haftaya girdim ebeler bile inanmıyor doğum yapmak üzere olduğuma🫣
Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah bol bol okşayın doğuma gireceğim ve en çok özleyeceğim şey hareketlerini hissetmem olacak🥹

Kişiden kişiye o kadar değişiyor ki bu bende zayıf olduğunuz için çok belli oluyor🥰

Ben uzun ve iri bir kadınım 37 haftaya girdim ebeler bile inanmıyor doğum yapmak üzere olduğuma🫣
Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah bol bol okşayın doğuma gireceğim ve en çok özleyeceğim şey hareketlerini hissetmem olacak🥹
İnşallah su gibi akıp kolayca geçer doğumunuz sağlıkla alırsınız kucağınıza yüzüne bakmak sesini duyup elini tutmak hemencecik unutturur size hareketlerin özlemini 🥹🫶

İnşallah su gibi akıp kolayca geçer doğumunuz sağlıkla alırsınız kucağınıza yüzüne bakmak sesini duyup elini tutmak hemencecik unutturur size hareketlerin özlemini 🥹🫶
Ay inşallah bitanem senin de sürecin çok güzel geçsin sağlıkla elinize alın inşallah 🥰🫶

Ya iyi ki birileri bu yazıyı yazdı.
Aynı durumdayım, şaka gibi.
Daha 14. Haftamın içindeyim ama sanarsın 5-6 aylık hamile gibi karnım. Gebe olduğumu öğrendiğimden bu güne 6 kilo vermişim. Hayatta göbekli bir kadın da olmadım. Yapım gereği hep basenliydim ama karnım hiç şiş olmazdı. Ama şu an, kocaman bir karnım ama şeftali kadarcık yavrum var. Problem nedir anlamıyorum 🥺 ben de resim koyacağım bakar mısın? Hem de yatarken benim karnım hala şipşiş

Eklentiler

• IMG_5494.jpeg
    IMG_5494.jpeg
    174,6 KB · Görüntüleme: 76
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim öncelikle🌸 normalde karnınız düzse fazla yağlı değilse ve beliniz inceyse böyle oluyor bence. Benim aynı bu şekilde ve şu an ikinci bebeğime hamileyim, iki hamileliğimde de karnım daha 9-10 hafta civarı belirginleşti. Hele bir de bu şimdiki erkek bebek ve biraz da iri. 26 haftadan beri “aaa doğum yakın herhalde” diyorlar görenler😂 32 hafta bitti bugün ama görseniz yarın doğuracak gibiyim yani. Çok normal takılmayın buna, önemli olan huzurunuz sağlığınız😊

Ya iyi ki birileri bu yazıyı yazdı.
Aynı durumdayım, şaka gibi.
Daha 14. Haftamın içindeyim ama sanarsın 5-6 aylık hamile gibi karnım. Gebe olduğumu öğrendiğimden bu güne 6 kilo vermişim. Hayatta göbekli bir kadın da olmadım. Yapım gereği hep basenliydim ama karnım hiç şiş olmazdı. Ama şu an, kocaman bir karnım ama şeftali kadarcık yavrum var. Problem nedir anlamıyorum 🥺 ben de resim koyacağım bakar mısın? Hem de yatarken benim karnım hala şipşiş
Yaa ne güzel bu süreçte kilo verenlere özeniyorum hep doğum sonrası süreç daha rahat olacakmış gibi hissediyorum ondan tabi önemli olan sağlığınız🥹🥲 Ben 3.5 kilo aldım bebek 150 gr hedefim 12’yle bitirmekti ama hayal oldu galiba. Sağlık olsun hiç nankörlük etmek istemem Allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin inşallah bunların bi önemi yok tabi, yediğim bebişe yarasın da inşallah gerisine doğum sonrası bakacağız artık😂😅 Senin de göbek benim gibi aynen sanırım bizim iç karnımız yokmuş hiç. Benim göbeğimin bi boy büyüğüyle doğuma giden tanıdık var ben de ondan dolayı endişelendim inanmazsın bi ara yahu acaba bu ikiz de doktorlar mı fark etmedi diye saçma düşüncelere bile girdim😅😂

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim öncelikle🌸 normalde karnınız düzse fazla yağlı değilse ve beliniz inceyse böyle oluyor bence. Benim aynı bu şekilde ve şu an ikinci bebeğime hamileyim, iki hamileliğimde de karnım daha 9-10 hafta civarı belirginleşti. Hele bir de bu şimdiki erkek bebek ve biraz da iri. 26 haftadan beri “aaa doğum yakın herhalde” diyorlar görenler😂 32 hafta bitti bugün ama görseniz yarın doğuracak gibiyim yani. Çok normal takılmayın buna, önemli olan huzurunuz sağlığınız😊
Benimki de erkek belki onun etkisi vardır 🥹😍 Normalde karnım pek düz sayılmaz aslında annem armut göbeklim diye severdi beni hep. Hep içime çekerdim ilk kez içime çekmeden dolaşıyorum etrafta şu anlık her şey gönlümce gidiyor rahatsız da değilim kafaya da takmıyorum ama sonrası azcık korkuttu beni bereye kadar büyüyecek diye😅 Siz çatlak için bir şey kullandınız mı bi tavsiyeniz var mı ilerleyen zamanlar için ben sadece mustela çatlak kremi kullanıyorum yeterli mi acaba?

Ben de kilo vermeme rağmen karnım 14 gibi çıkmaya başlamıştı, şimdi 23'üm baya karınlı oldum. Ben de aynısını düşünüyorum daha son trimestere girmedik nolcak diye 😅

6 aylık olunca daha da sarkar 4 5 aylık gibi bence çok değil karnınız

Benimki de erkek belki onun etkisi vardır 🥹😍 Normalde karnım pek düz sayılmaz aslında annem armut göbeklim diye severdi beni hep. Hep içime çekerdim ilk kez içime çekmeden dolaşıyorum etrafta şu anlık her şey gönlümce gidiyor rahatsız da değilim kafaya da takmıyorum ama sonrası azcık korkuttu beni bereye kadar büyüyecek diye😅 Siz çatlak için bir şey kullandınız mı bi tavsiyeniz var mı ilerleyen zamanlar için ben sadece mustela çatlak kremi kullanıyorum yeterli mi acaba?
Büyüyor yaa hatta ben 8 aylıkken falan oha artık daha büyümez diyordum ama son ay iki katına çıkmıştı hahahah😂 aşağıya bi fotoğraf bırakayım ilk hamileliğimden tam 33 haftalık burda yani daha da büyüdü öyle düşünün 19 kilo aldım toplamda😂
Lierac jel ile hindistan cevizi yağı kullandım ben sabah biri akşam diğeri. Hiç çatlağım olmadı, bunda da aynı şekilde devam ediyorum şimdiye kadar çatlamadım bakalım hayırlısı
IMG_4146.jpeg

Doktorumun dediğine göre bazı kadınların pelvisi geniş oluyormuş, normalden geç veya az göbek olabiliyormuş. Arkadaşım benden 1 hafta önde, benden boyu biraz uzun, neredeyse aynı kilolardayız ikimizin bebeği de erkek. O sanki yarın doğuracak gibi, benim 24. haftada çıktı 29dayım şuan, hala bir tık bol giyinsem bana hamile demezsiniz :). Hatta geçen, ben 3 aylıkken senin kadardı göbeğim dedi ve doğru 😂. İkimizin doktoru da aynı ben de buna istinaden sormuştum ve böyle dedi.

X