hamilelikte kilo kontrolü

bende aynı durumdayım canım ben ilk 3 ay almadım 4. ayda bir anda 3 kilo aldım p.tesi kontrolüm var bakalım bu ay nasılım bu sefer kahvaltı yapmadan gidicem belki biraz az çıkarım
İyi fikirmiş bide evde tartılınca daha az çıkıyom oraya gidince üzerine bi kilo çıkıyo

Kızlar ben her sabah aç karna kıyafetsiz tartılıyorum. Hastanede kahvaltı yapıp gittiğim ve kıyafet ayakkabı vs olduğu için 2 kg fark ediyo ama önemli olan doktorun ne gördüğü değil gerçekler yani orada söylenenden 2 kg eksik olduğumu biliyorum sonuçta. 33. Haftadayım. İlk 3 ay 4 kilo aldım bir anda yemem artmıştı. Sonra 4-5-6 ıncı aylar 4 kg aldım 7. Ayda 2 kg aldım. Şu an 11 kg almış durumdayım. Benim boyum uzun doktor 13-14 kg demişti. İnşallah dışına çıkmadan bitirmeye gayret edicem. Benim beslenmemi düzene sokmam 5. Ayı buldu. Panik yapmayın. İnsanın vücudunda o kadar çok şey değişiyor ki bun adapte olmak zaten zor. Bir süre sonra gebeliğinize alışınca beslenmenizde düzene giriyo. Son 3 ayda çok kilo alınıyo yok 3 ayda 10 kg aldım falan diyenlerede aldırış etmeyin kişiden kişiye değişiyo. Hiç almayanıda duydum.

Doğru sölüyosun valla orda baya 1-2kilo fazla çıkıyo ama dediğin gibi benimde yeni yeni düzene girdi beslenmem ilk aylar çok istifra ettim yediğim hiç bi şeyden tat alamıyordum sonra bunlar bitince iyleşince birden ne yiceğimi bilemedim deli gibi :) o ara oldu bu kilo alımı bide vitaminlerin etkiside var ama şimdi daha dikkatlıyım ekmekten hamurişinden şekerden uzak durmaya başladım

Merhaba arkadaşlar, vitamin ilaçlarını doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladınız değil mi? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz?

evet ilk üç ay ve sonrası için tüm ilaçlarımı doktor tavsiyesinde kullandım. Kendi isteğiniz ile kullanma yapmayın, bebek için iyi bir şey yapayım derken yanlış şeyler yapabilirsiniz.

evet ilk üç ay ve sonrası için tüm ilaçlarımı doktor tavsiyesinde kullandım. Kendi isteğiniz ile kullanma yapmayın, bebek için iyi bir şey yapayım derken yanlış şeyler yapabilirsiniz.

Yok yok kendi başıma hayatta hareket etmem. Ancak doktorun tavsiyesiyle başlarım. Bir arkadaşım 4 haftalık hamile, o başlamış vitamine de ondan sordum sizlere ne zamandan başladınız diye. Cevaplarınız için teşekkürler

Ya anne adaylari bugün kontrolumuz varisi 19 haftalgz doktor boy 18 cnm.kilosu 184 gram dedi haftasina gore az geldi ): sizce normal mi nettekilere baknca bzle ayni haftalar 270 gram filan doktor da normal dedi ama ):

Evet evde kek börek hiç bulundurma. Bolca meyva al akşamları yersin. Ben nedense vitaminlerin kilo aldırdığına inanmıyorum. Benim vitamin kullanmaya başladıktan sonra kilom düzene girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…