Hamilelikte kilo alma

Sevdalim olurmusun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
50
21
8
Arkadaslar mrb ben hep zayifliktan yana yakiniyordum simdi ise hamileyim ve 44 kiloyum kilo almak icin hangi vitamin kullanabilirm yada ne kullanablrm yardim edin lutfen

Gebelikte kullanilan ilaçlar var; ilk aylar folicasit, daha sonra onu bırakıp decavit, kansizlik olursa kan hapi verir doktor. bazilarida doktor onerirse balık yağı kullanıyor, ben kullanmadim. Ne kadar az ilaç içersen okadar iyi. Bebeğin kilo alması için: süt ,yoğurt, kaşar peyniri, bol meyve, hergun yumurta, muz, et tüketebilirsin.kendin kilo alman çok önemli değil. Önemli olan sağlıklı beslenmen ve bebeğin gelişimi

Ben normal kilodayim hamilelikte de 11 kilo aldım oğlum 1 ay erken doğdu ama şükür boyu kilosu gelişimi zamanın da dogan bebekler gibiydi bol su içmeni öneririm allah tamamina erdirsin

Arkadaslar mrb ben hep zayifliktan yana yakiniyordum simdi ise hamileyim ve 44 kiloyum kilo almak icin hangi vitamin kullanabilirm yada ne kullanablrm yardim edin lutfen
1. Kacinci haftan ?

2. Kiloyu alıp napcan

3.boyun kaç?
4. Hamilelikte sadece sağlıklı beslenmeli, zararlı şeyler yememeli icmemelisin. Kilo zaten alacaksın. kacis yok kilo almaktan.

1. Kacinci haftan ?

2. Kiloyu alıp napcan

3.boyun kaç?
4. Hamilelikte sadece sağlıklı beslenmeli, zararlı şeyler yememeli icmemelisin. Kilo zaten alacaksın. kacis yok kilo almaktan.
Boyum 170 asiri zayif oldugum icin bunyem kaldirmiyor 7.ci haftama girecem bunyemden dolayi dusuk yapmktan korkuyorum o yuzden kilo almam lazim asiri zayifim

Şekeriniz falan yoksa her gün sabah öğle akşam 1 er çorba kaşığı pekmez, sabah kahvaltılarında saf tereyağı ve bal yiyebilirsiniz. Onun harici çok düzenli beslenmeye çalışın. 2 saatte bir bişeyler yiyin. Mesela sabah kahvaltıda (alerji yoksa) 2 yumurta, peynir, zeytin domates gibi kahvaltınızı yapın. 2 saat sonra ceviz fındık badem yiyin bir avuç, 2 saat sonra güzel bir öğle yemeği yiyin çorba ve sebze yemeği gibi, 2 saat sonra bir ara öğün daha yapın mesela galeta krempeynir gibi, sonra bir meyve öğünü yapın akşam yemeğine öyle geçin. Akşamda mutlaka protein ağırlıklı beslenin. Yatmadan önce kocaman 1 bardak süt mutlaka için. Eğer kilo almanız yeme düzeniniz ile ilgiliyse kilo alırsınız. Metabolizmanız ile ilgili ise siz kilo almazsınız ama bebeğiniz sağlıklı beslenmiş olacağı için sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Doktorunuz sizi yönlendirir zaten rahat olun kiloyu çok kafaya takmayın. Ben kilolu hamile kaldım ama şu an -1 kilo ile devam ediyorum hala. Doktorumda aynen devam et dedi. Hiç düzenli yiyemiyoruz işin aslı bu yazdıklarım olması gereken ama yapamadım maalesef

Boyum 170 asiri zayif oldugum icin bunyem kaldirmiyor 7.ci haftama girecem bunyemden dolayi dusuk yapmktan korkuyorum o yuzden kilo almam lazim asiri zayifim
zayifliktan düşük yapılıyor mu bilmiyorum. doktir bahsetti mi oyle bir seyden ?sağlıklı doğal protein ağırlıklı beslenmen bebek için iyi.
1.70 boya 44 kilo cok cok zayif hakikatem.

Bilgin icin cok tskr edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…