Hamilelikte kilo alimi?

Evet son haftalarda fazla kilo alınıyor. Ayrıca benim dikkat edemediğim gibi gerçi benim böyle kilo almam sigarayı bıraktım bi ilk aylarda ondan sonra hızlıca kilo almaya başladım boy 1,68 aldığım kilo 85 iyimi :olamaz:

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Benimde adet olmadan böyle lekelenme gibi olmuştu adetime 6-7 gün şüphelendim adet tarihim gelmeden 2 gün önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şuan bebeğim 4aylik darısı başınıza inşallah allah isteyen herkese nasip etsin insallah 🥰

Back
X