O yok maalesef. Yani bilmiyorum ki sabahtan kahvaltıdan sonra birden kötü,huzursuz hissetmeye başladım. Hala devam ediyor. Öyle tetikleyecek çok kötü Bir şey olmadı kiAcaba bır sey mi tetıkledı canım ıhlamur cayı varsa bır bardak iç ıyı gelıyor bende dun pek ıyı hısstmıyordum kendımı içtim bıraz rahatlatıyor
Anladım canım ilacı düzenlı kullanıyormusumO yok maalesef. Yani bilmiyorum ki sabahtan kahvaltıdan sonra birden kötü,huzursuz hissetmeye başladım. Hala devam ediyor. Öyle tetikleyecek çok kötü Bir şey olmadı ki
İlacı hiç kestin mi canım ben almadığım gün olduğu zaman kötü oluyordum.Kızlar beni yine yokluyor ne yapcam bilmiyorum ilacın 15. Günü. Sakin kalamıyorum yine kötü hissetmeye titremelere başladım. Dolanıyorum evin içinde.ooooffff
EvetAnladım canım ilacı düzenlı kullanıyormusum
Yok hiç kesmedim bugün de içtim sabahtan hattaİlacı hiç kestin mi canım ben almadığım gün olduğu zaman kötü oluyordum.
Günümüz günümüzü tutmuyor daha çok yeni ilaçları kullanmaya başladık ve ekstra hamilelik hormonlarımız var. Mutlaka birşey aklına gelmiştir farkına varmamışsındır. Geçecek inşallah güzel günlerimiz olsun hepimizin sağlıklı günlerimizYok hiç kesmedim bugün de içtim sabahtan hatta
İnşallah İnşallah geçsin bir an önceGünümüz günümüzü tutmuyor daha çok yeni ilaçları kullanmaya başladık ve ekstra hamilelik hormonlarımız var. Mutlaka birşey aklına gelmiştir farkına varmamışsındır. Geçecek inşallah güzel günlerimiz olsun hepimizin sağlıklı günlerimiz
Aminn tez zamanda sağlığımıza kavuşalım İnşallahİyi geceler kızlar, Allah hepimize şifa versin..
Evet bana yine kriz geldi uyuyamıyorum titreyip duruyorumHayırlı geceler kizlar sizdemi uyuyamiyorsunuz
Yok tekrar gitmedim ilacı alıyorum zaten sabahı bekliyorum tekrar içmek içinDoktora gittinmi ne dedi
Çok çabalıyorum ama hiç bir şey ise yaramıyor titremelerimi de durduramıyorum huzursuzum çok kötüyüm yineSakin kalmaya calis bende uyuyamiyorum kaç gundur onun sıkıntısı var bendede
Benide aniden uykudan atıyor yataktan çıktım niye böyle oluyor uyku kısmını yönetemiyorum bir türlü uyusam bile en fazla bir saat sonra beni uyandırıyor sinir oluyorum iyiceÇok çabalıyorum ama hiç bir şey ise yaramıyor titremelerimi de durduramıyorum huzursuzum çok kötüyüm yine
İlaç uykunu duzenlemedi miBenide aniden uykudan atıyor yataktan çıktım niye böyle oluyor uyku kısmını yönetemiyorum bir türlü uyusam bile en fazla bir saat sonra beni uyandırıyor sinir oluyorum iyice
Düzenlemişti yani bana göre öyleydi ben hiç uyuyamıyorum uyumaya başlamıştım ala bir saat bir saat hep uyanıyordum sonra wc için kalkıyorum her hamilede oluyor diyordum bazen huzursuz oluyordum ama takmıyordum. Şuan ilk defa stresle uykudan uyandırdı beni bildiğin en derin uykumdan panikle kalktım kalbim ağzımda atıyordu aniden yataktan fırladım yani bu bir saat olayım hiç bitmiyor ki pat uyandırıyor beniİlaç uykunu duzenlemedi mi
Ben de uyuyamıyorum gözümü kapattığımla korkarak açtığım bir oluyor. Napcaz biz böyleDüzenlemişti yani bana göre öyleydi ben hiç uyuyamıyorum uyumaya başlamıştım ala bir saat bir saat hep uyanıyordum sonra wc için kalkıyorum her hamilede oluyor diyordum bazen huzursuz oluyordum ama takmıyordum. Şuan ilk defa stresle uykudan uyandırdı beni bildiğin en derin uykumdan panikle kalktım kalbim ağzımda atıyordu aniden yataktan fırladım yani bu bir saat olayım hiç bitmiyor ki pat uyandırıyor beni
Bende anlamadım uyku olayı insanı çok strese sokuyor. Hadi gündüzleri yönetiyorsun uykuda bunu yapamıyorsun. Doktorumla görüşeceğim. Bakalım ne diyecekBen de uyuyamıyorum gözümü kapattığımla korkarak açtığım bir oluyor. Napcaz biz böyle