Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Acaba bır sey mi tetıkledı canım ıhlamur cayı varsa bır bardak iç ıyı gelıyor bende dun pek ıyı hısstmıyordum kendımı içtim bıraz rahatlatıyor
O yok maalesef. Yani bilmiyorum ki sabahtan kahvaltıdan sonra birden kötü,huzursuz hissetmeye başladım. Hala devam ediyor. Öyle tetikleyecek çok kötü Bir şey olmadı ki

Yok hiç kesmedim bugün de içtim sabahtan hatta
Günümüz günümüzü tutmuyor daha çok yeni ilaçları kullanmaya başladık ve ekstra hamilelik hormonlarımız var. Mutlaka birşey aklına gelmiştir farkına varmamışsındır. Geçecek inşallah güzel günlerimiz olsun hepimizin sağlıklı günlerimiz

İnşallah İnşallah geçsin bir an önce

Çok çabalıyorum ama hiç bir şey ise yaramıyor titremelerimi de durduramıyorum huzursuzum çok kötüyüm yine
Benide aniden uykudan atıyor yataktan çıktım niye böyle oluyor uyku kısmını yönetemiyorum bir türlü uyusam bile en fazla bir saat sonra beni uyandırıyor sinir oluyorum iyice

İlaç uykunu duzenlemedi mi
Düzenlemişti yani bana göre öyleydi ben hiç uyuyamıyorum uyumaya başlamıştım ala bir saat bir saat hep uyanıyordum sonra wc için kalkıyorum her hamilede oluyor diyordum bazen huzursuz oluyordum ama takmıyordum. Şuan ilk defa stresle uykudan uyandırdı beni bildiğin en derin uykumdan panikle kalktım kalbim ağzımda atıyordu aniden yataktan fırladım yani bu bir saat olayım hiç bitmiyor ki pat uyandırıyor beni

Ben de uyuyamıyorum gözümü kapattığımla korkarak açtığım bir oluyor. Napcaz biz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…