Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Kızlar siz ilaç aldığınızda bebeğinizde hareketlerinde değişme falan oluyor mu uyanıklık süresi olsun Ya da gece uyuyup uyanmaları olsun

Ben kuruntu yapıyorum sanırım arada kafama çok takıyorum elimde olmadan acaba ondan mı acaba bundan mı diye diye ne kötü birşey ya
Hıc kuruntu yapma canım ilacla ılgısı yok hareketın senın aylarında bazen cok hareketli oluyor bazende hareketsız yanı degısken oluyor bazen gecelerı uyumuyorlar

Günaydın ilaçlara başlayınca herkes kendini iyi hissetmeye başladı sanırım inşallah öyledir. Doğumlarınız hangi ay kızlar

Kızlar beni yine yokluyor ne yapcam bilmiyorum ilacın 15. Günü. Sakin kalamıyorum yine kötü hissetmeye titremelere başladım. Dolanıyorum evin içinde. ooooffff

Kızlar beni yine yokluyor ne yapcam bilmiyorum ilacın 15. Günü. Sakin kalamıyorum yine kötü hissetmeye titremelere başladım. Dolanıyorum evin içinde. ooooffff
Acaba bır sey mi tetıkledı canım ıhlamur cayı varsa bır bardak iç ıyı gelıyor bende dun pek ıyı hısstmıyordum kendımı içtim bıraz rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…