- 19 Şubat 2024
- 278
- 43
- 25
Evet ya hele sabah çok kotuydumIc yangini ilacin yan etkisi ilk 1 hafta oluyor icinde sanki ates yanio gibi oluyor
Evt oyle olur hic bir sey yiyemezsin migden bulanir icin yanar ama 1 hafta 10 gun sonra duzelmeler baslar.Evet ya hele sabah çok kotuydum
Gerçekten ikimiz aynı kişi olabiliriz. Ataklar bir süre sonra geçiyor ama bizimki geçmiyor. Bak 10 gündür kullanıyorum ilacı sen de bırakma toparlanacaksin inşallahBen hic nefes alamiyrm lustral 2 gun oldu icimi ates basiyor fenalik vuruyor yemek hic yiyemiyrm ve hic gecmiyor atak gibi degil surekli var 2 gundur kafayi yemek uzereyim
Nezaman etki edicek ilac sana nezaman etki ettiGerçekten ikimiz aynı kişi olabiliriz. Ataklar bir süre sonra geçiyor ama bizimki geçmiyor. Bak 10 gündür kullanıyorum ilacı sen de bırakma toparlanacaksin inşallah
Bir haftadanNezaman etki edicek ilac sana nezaman etki etti
Deliricek gibiyim yemekde yiyemiyrm bebegimi besleyemiyrm napicam bilmiyrm evdekilere diyorum beni yatirin biyere kapatinBir haftadan
Bende öyleyim cnm sabret geçecek bende sürekli ağlıyordumDeliricek gibiyim yemekde yiyemiyrm bebegimi besleyemiyrm napicam bilmiyrm evdekilere diyorum beni yatirin biyere kapatin
Sabırlı ol geçecek bebegini dusunPisikiyatri hastanesinde yatsam bana acaba tedavi uygulayabilrlermi
3 gundur onceden ara ara olur gecerdi ama suan hic gecmiyrOyle deme ne kadardır var şimdi
Benimde öyle saatlerce sürüyor sabırlı ol geçecek ilaç anca fayda ediyormuş bunlar yan etkisiymis3 gundur onceden ara ara olur gecerdi ama suan hic gecmiyr
Merhaba canım, ben yattım psikiyatri servisinde iyi geldi bayağı orda ilaç eklemesi yaptılar o geçmeyen atak geçti..Pisikiyatri hastanesinde yatsam bana acaba tedavi uygulayabilrlermi
Bebege bi zarari olur diye korkuyorm doktorunuz onayladimiMerhaba canım, ben yattım psikiyatri servisinde iyi geldi bayağı orda ilaç eklemesi yaptılar o geçmeyen atak geçti..
Yani ben çok kötüydüm artık bebekten önce benim sağlığım önemliydi o yüzden doktorum onaylamak zorunda kaldıBebege bi zarari olur diye korkuyorm doktorunuz onayladimi
İlaç kullanıyorsan bırakma sabırlı ol birkaç güne toparlanacaksın3 gundur onceden ara ara olur gecerdi ama suan hic gecmiyr
Bu ilaç beni mi tam anlamıyla toparlamadı acaba uykusuz geçiyor gecelerim hepiniz uyuyor musunuzİlaç kullanıyorsan bırakma sabırlı ol birkaç güne toparlanacaksın