Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Buraya da lazım hamile psikiyatri poliklinikleri bence, ee senin elinde ilacın falan yok muydu doktor yazmadan içerdin. O aile hekimi olayı bana tuhaf geldi burda iyi ki öyle sistem yok nasıl olurdu bilmiyorum
Evt canim ayda bir kontrole gidiodum ayri hastanesi var burda hamile psikiyatrisi.yok ilacim yoktu ben hamilelikten once ilac kullanmiyordum.banada tuaf gelmisti ilk basta ama sistemleri boyle hic iyi degil.acile git 4-5 saat beklersin.

Gunaydin canim normalde uykunda duzene girmesi gerekti acaba aksamlari kafana bir sey mi takiyorsun yani bilincaltina yerlesir uyutmaz boylede olabilir

Canım bende başlayalı 4 gün oldu bendede var aynı sikayetler sabırlı ol geçer hiç gecmeyecek gibi geliyor ama ilacını aksatma insan korkuyor ama emin ol iyi gelecek ilaç

Canım şükür ben yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum esas sen nasılsın seni merak ediyoruz
Bende ara ara iyi oluyorum Bazen kötüyüm kötü düşünceler çok yoruyor beni gece 1saat kadar uyuyuyorum tık uyan alrm gibi sonra atak oluyor kasiliyorum titriyorum insalah ilaç iyi gelir biran önce içim yanıyor bide ilaçtan galiba

Kaç gündür kullanıyorsun

Ic yangini ilacin yan etkisi ilk 1 hafta oluyor icinde sanki ates yanio gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…