Amin yarabbim cümlemize.bebege zarar vermiş olurmuyum diye kafama çok takıyorumİyi akşamlar oncelikle Rabbim şifa versin sana da. Neyin vicdan azabını çekiyorsun?
Hamile misiniz peki genelde hormonlardan herkes böyle yani bende hemen hemen aynı durumda bazen karamsar oluyorum.24 gun oluyor antideprasan kullanmaya baslayali.Benim sıkıntılarım geçti neredeyse ama içimde bir mutsuzluk var bir türlü mutlu olamıyorum
Geçmiş olsun haftanız ilerlemiş aslında kendinize bir de bunu stres yapmayın. Hepimiz şuan aynı durumdayız zor bir süreç ve dayanması da çok zorIyi aksamlar kızlar . Bende 19.haftama girdim . Bugün anksiyetem çok kötü tavan yaptı. Xanax yarım içtim iyi geldi . Şuan. Vicdan azabı çok cekiyorum
Zarar vermiş olmayız inşallah onlar Rabbime emanet sen kendin iyi olmaya bak vicdan yapmaAmin yarabbim cümlemize.bebege zarar vermiş olurmuyum diye kafama çok takıyorum
Kötü düşünme bir sürü insan kullanıyor hamileliğin başından beri kullanan insanlar var ve sağlıklı bebekleri oldu. Tabi annelik içgüdüsüyle korkuyorsun bu elinde olmayan bir şey ama haftan ilerlemiş ilk aylarda değilsin sonuçta olumlu düşün elinden geldigi kadarBir çoğumuz aynı durumdayız çocuklarımız Allaha emanet ,tabi bizler de öyleyiz. Ben kötüyü düşünmemeye zorluyorum kendimi.
20 haftalik olacak çok zor geçti hhamilelik. önceden hiçbir sıkıntım yoktu hiç ilacda kullanmadım. 1 buçuk aydır panik atak depresyona girdim çok etkiledi psikolojimi. Ilacada başladım eskisi gibi olucakmiyim diye kendimi yiyorum.Hamile misiniz peki genelde hormonlardan herkes böyle yani bende hemen hemen aynı durumda bazen karamsar oluyorum.
Olursun Allah’ın izniyle ilaçlar etki ediyor baya.20 haftalik olacak çok zor geçti hhamilelik. önceden hiçbir sıkıntım yoktu hiç ilacda kullanmadım. 1 buçuk aydır panik atak depresyona girdim çok etkiledi psikolojimi. Ilacada başladım eskisi gibi olucakmiyim diye kendimi yiyorum.
Çok haklısınız.haftaya ayrıntıli ultrason olucak. Orda. Hersey güzel çıkarsa jcim rahatlicak. İlk haftalarda da arada içtim çünküGeçmiş olsun haftanız ilerlemiş aslında kendinize bir de bunu stres yapmayın. Hepimiz şuan aynı durumdayız zor bir süreç ve dayanması da çok zor
Günaydın kizlar yoğun ataklar yaşayınca ilacima başlama kararı aldık tamemen 2gundur yarım kullaniyorum inşallah biran önce toparlarimH hamileanneadayi merak ettim seni uzun süredir yazmamışsın iyi misin?
Geçmiş olsun ne kullaniyosunuzGünaydın kizlar yoğun ataklar yaşayınca ilacima başlama kararı aldık tamemen 2gundur yarım kullaniyorum inşallah biran önce toparlarim
Allah’ın izniyle birşey çıkmaz sağlıkla gelsin bebeğinÇok haklısınız.haftaya ayrıntıli ultrason olucak. Orda. Hersey güzel çıkarsa jcim rahatlicak. İlk haftalarda da arada içtim çünkü
Canım kullan sana iyi gelecek emin ol. Böyle bebeğinde rahatsız olur bak bende direndim şimdi kullanıyorum bebişim daha iyi hissediyorum.Günaydın kizlar yoğun ataklar yaşayınca ilacima başlama kararı aldık tamemen 2gundur yarım kullaniyorum inşallah biran önce toparlarim
MisolGeçmiş olsun ne kullaniyosunuz
İnşallah canm benm Amin yarabbim.Allah’ın izniyle birşey çıkmaz sağlıkla gelsin bebeğin
Gün içinde iyi ama şuan nasıl bilmiyorum. Akşam olmasa mı diyorumda uykuyu seven insanlara haksızlık etmek istemem.Merhaba kizlar nasilsiniz bugun insallh iyisinizdir
Insallh canim bu gunlerde gececek daha iyi olacagiz Allahin izniyleGün içinde iyi ama şuan nasıl bilmiyorum. Akşam olmasa mı diyorumda uykuyu seven insanlara haksızlık etmek istemem.