Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Iyi aksamlar kızlar . Bende 19.haftama girdim . Bugün anksiyetem çok kötü tavan yaptı. Xanax yarım içtim iyi geldi . Şuan. Vicdan azabı çok cekiyorum
Geçmiş olsun haftanız ilerlemiş aslında kendinize bir de bunu stres yapmayın. Hepimiz şuan aynı durumdayız zor bir süreç ve dayanması da çok zor

Bir çoğumuz aynı durumdayız çocuklarımız Allaha emanet ,tabi bizler de öyleyiz. Ben kötüyü düşünmemeye zorluyorum kendimi.

Bir çoğumuz aynı durumdayız çocuklarımız Allaha emanet ,tabi bizler de öyleyiz. Ben kötüyü düşünmemeye zorluyorum kendimi.
Kötü düşünme bir sürü insan kullanıyor hamileliğin başından beri kullanan insanlar var ve sağlıklı bebekleri oldu. Tabi annelik içgüdüsüyle korkuyorsun bu elinde olmayan bir şey ama haftan ilerlemiş ilk aylarda değilsin sonuçta olumlu düşün elinden geldigi kadar

Hamile misiniz peki genelde hormonlardan herkes böyle yani bende hemen hemen aynı durumda bazen karamsar oluyorum.
20 haftalik olacak çok zor geçti hhamilelik. önceden hiçbir sıkıntım yoktu hiç ilacda kullanmadım. 1 buçuk aydır panik atak depresyona girdim çok etkiledi psikolojimi. Ilacada başladım eskisi gibi olucakmiyim diye kendimi yiyorum.

Olursun Allah’ın izniyle ilaçlar etki ediyor baya.

Geçmiş olsun haftanız ilerlemiş aslında kendinize bir de bunu stres yapmayın. Hepimiz şuan aynı durumdayız zor bir süreç ve dayanması da çok zor
Çok haklısınız.haftaya ayrıntıli ultrason olucak. Orda. Hersey güzel çıkarsa jcim rahatlicak. İlk haftalarda da arada içtim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…