Sen de şu an ilacın yan etkisi var 1 ilaç yan etki yapar ben de ilk hamileliğimde öyle olmuştum çok kötü olmuştum ama ilacı düzenli kullanınca on gün sonra iyileşme başlamıştı.Birşey sorabilirmiyim 1 saat uyumusum ve kalp çarpıntısi ile uyandım bı anda kizlar sizdede oluyormuydu
Al bendende o kadar bende cok yiprandim inan halilelik beni cok yipratiyor.hem bedenen hem psikolojikmenValla ben o kadar yıprandım ki şu çocuk işine girdiğime çok pişmanım.
Gunaydin canim iyi olma mucadelesi veriyorum ben kendi adima sen nasilsin iyimisin?Günaydın canım kızlar nasılsınız
Halime çok şükür en azından titremelerim durdu uyuyabilmişim bu kadar olduğuma çok şükür diyorum.ilac toparlamaya başlıyor. İnşallah sizler de hemen iyi olursunuz.Gunaydin canim iyi olma mucadelesi veriyorum ben kendi adima sen nasilsin iyimisin?
Dahada toparlar canim merak etme bnde ilk hamileligimde lustral kullanmistim 25 ci haftamda baslamistim inan 10 gun sonra iyilesme basladi kendime gelmistim huzur bulmustum.ilac kullanmadan once berbattim bitik haldeydim.siz kacinci haftada basladiniz ilacaHalime çok şükür en azından titremelerim durdu uyuyabilmişim bu kadar olduğuma çok şükür diyorum.ilac toparlamaya başlıyor. İnşallah sizler de hemen iyi olursunuz.
Günaydın canım ilaç alınca mikemmel gerçekten yani etkisini bir nebze olsun görmek bile huzur veriyor. Tez zamanda hepimiz iyi olalım ve ilaçlardan kurtulalım.Günaydın canım kızlar nasılsınız
21. Haftadayim bir haftadır kullanıyorum ilacıDahada toparlar canim merak etme bnde ilk hamileligimde lustral kullanmistim 25 ci haftamda baslamistim inan 10 gun sonra iyilesme basladi kendime gelmistim huzur bulmustum.ilac kullanmadan once berbattim bitik haldeydim.siz kacinci haftada basladiniz ilaca
İnşallah İnşallah hem kendim için hem sizin için o kadar çok istiyorum ki iyi olalım. Allah kurtarsın hepimiziGünaydın canım ilaç alınca mikemmel gerçekten yani etkisini bir nebze olsun görmek bile huzur veriyor. Tez zamanda hepimiz iyi olalım ve ilaçlardan kurtulalım.
Yeni başlamışsınız ilaca daha etkisini görürsünüz kendinizi daha da iyi hissedersiniz ama arada bir kötü hissettiğiniz de olabilir sık sık değil ama arada bir çünkü ben de öyle olmuştu tabi ben de öyle oldu diye sizde de öyle olacak diye bir şey yok inşallah sizde hiç olmaz21. Haftadayim bir haftadır kullanıyorum ilacı
İnşallah olmaz. Kimsede olmasın. Zaten hamile değilken de içiyordum dediğin gibi altı ayda bir yokluyordu. Hamile kalınca bıraktım 5 ay sonra tekrarladı. İnşallah bundan sonra hiç birimiz yaşamayalım.Yeni başlamışsınız ilaca daha etkisini görürsünüz kendinizi daha da iyi hissedersiniz ama arada bir kötü hissettiğiniz de olabilir sık sık değil ama arada bir çünkü ben de öyle olmuştu tabi ben de öyle oldu diye sizde de öyle olacak diye bir şey yok inşallah sizde hiç olmaz
Âmin canım inşallah Rabbim hiç birimize yaşatmasın çok zor bir hastalık gerçekten.İnşallah olmaz. Kimsede olmasın. Zaten hamile değilken de içiyordum dediğin gibi altı ayda bir yokluyordu. Hamile kalınca bıraktım 5 ay sonra tekrarladı. İnşallah bundan sonra hiç birimiz yaşamayalım.
Evet insan eskisi gibi hissedemiyor maalesef. Ama umarım çok mutlu oldugun,olduğumuz günlerimiz olur24 gun oluyor antideprasan kullanmaya baslayali.Benim sıkıntılarım geçti neredeyse ama içimde bir mutsuzluk var bir türlü mutlu olamıyorum
İyi akşamlar oncelikle Rabbim şifa versin sana da. Neyin vicdan azabını çekiyorsun?Iyi aksamlar kızlar . Bende 19.haftama girdim . Bugün anksiyetem çok kötü tavan yaptı. Xanax yarım içtim iyi geldi . Şuan. Vicdan azabı çok cekiyorum
Xanax içti diye sanırım, benim içtiklerimi duysaİyi akşamlar oncelikle Rabbim şifa versin sana da. Neyin vicdan azabını çekiyorsun?
Ben bugun pek iyi sayilmazdim huzursuzdum aksama dogru bir ihlamur cayi ictim o biraz rahatlatti.sen nasilsin?Nasılsınız
İyi bari afiyet olsun, bende iyiyim şükür vakit dolduruyorum işte öyleBen bugun pek iyi sayilmazdim huzursuzdum aksama dogru bir ihlamur cayi ictim o biraz rahatlatti.sen nasilsin?