Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Birşey sorabilirmiyim 1 saat uyumusum ve kalp çarpıntısi ile uyandım bı anda kizlar sizdede oluyormuydu
Sen de şu an ilacın yan etkisi var 1 ilaç yan etki yapar ben de ilk hamileliğimde öyle olmuştum çok kötü olmuştum ama ilacı düzenli kullanınca on gün sonra iyileşme başlamıştı.

Gunaydin canim iyi olma mucadelesi veriyorum ben kendi adima sen nasilsin iyimisin?
Halime çok şükür en azından titremelerim durdu uyuyabilmişim bu kadar olduğuma çok şükür diyorum.ilac toparlamaya başlıyor. İnşallah sizler de hemen iyi olursunuz.

Halime çok şükür en azından titremelerim durdu uyuyabilmişim bu kadar olduğuma çok şükür diyorum.ilac toparlamaya başlıyor. İnşallah sizler de hemen iyi olursunuz.
Dahada toparlar canim merak etme bnde ilk hamileligimde lustral kullanmistim 25 ci haftamda baslamistim inan 10 gun sonra iyilesme basladi kendime gelmistim huzur bulmustum.ilac kullanmadan once berbattim bitik haldeydim.siz kacinci haftada basladiniz ilaca

21. Haftadayim bir haftadır kullanıyorum ilacı

Günaydın canım ilaç alınca mikemmel gerçekten yani etkisini bir nebze olsun görmek bile huzur veriyor. Tez zamanda hepimiz iyi olalım ve ilaçlardan kurtulalım.
İnşallah İnşallah hem kendim için hem sizin için o kadar çok istiyorum ki iyi olalım. Allah kurtarsın hepimizi

21. Haftadayim bir haftadır kullanıyorum ilacı
Yeni başlamışsınız ilaca daha etkisini görürsünüz kendinizi daha da iyi hissedersiniz ama arada bir kötü hissettiğiniz de olabilir sık sık değil ama arada bir çünkü ben de öyle olmuştu tabi ben de öyle oldu diye sizde de öyle olacak diye bir şey yok inşallah sizde hiç olmaz

İnşallah olmaz. Kimsede olmasın. Zaten hamile değilken de içiyordum dediğin gibi altı ayda bir yokluyordu. Hamile kalınca bıraktım 5 ay sonra tekrarladı. İnşallah bundan sonra hiç birimiz yaşamayalım.

İnşallah olmaz. Kimsede olmasın. Zaten hamile değilken de içiyordum dediğin gibi altı ayda bir yokluyordu. Hamile kalınca bıraktım 5 ay sonra tekrarladı. İnşallah bundan sonra hiç birimiz yaşamayalım.
Âmin canım inşallah Rabbim hiç birimize yaşatmasın çok zor bir hastalık gerçekten.

24 gun oluyor antideprasan kullanmaya baslayali.Benim sıkıntılarım geçti neredeyse ama içimde bir mutsuzluk var bir türlü mutlu olamıyorum

24 gun oluyor antideprasan kullanmaya baslayali.Benim sıkıntılarım geçti neredeyse ama içimde bir mutsuzluk var bir türlü mutlu olamıyorum
Evet insan eskisi gibi hissedemiyor maalesef. Ama umarım çok mutlu oldugun,olduğumuz günlerimiz olur

Iyi aksamlar kızlar . Bende 19.haftama girdim . Bugün anksiyetem çok kötü tavan yaptı. Xanax yarım içtim iyi geldi . Şuan. Vicdan azabı çok cekiyorum

Iyi aksamlar kızlar . Bende 19.haftama girdim . Bugün anksiyetem çok kötü tavan yaptı. Xanax yarım içtim iyi geldi . Şuan. Vicdan azabı çok cekiyorum
İyi akşamlar oncelikle Rabbim şifa versin sana da. Neyin vicdan azabını çekiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…