Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

İlaçtan sonra yani
Benim ilaçtan önce geçmişti sadece burnumun tıkanıklığına takar hale gelmiştim sonra ilacı kullanınca daha da rahatladım bir de ben günlük gibi bir defter yazıyordum ataklar geldiğinde şaka gibi ama bir süre sonra depresyon ve ataklarımı azalttı özellikle gündüz ataklarımı bitirdi gece yine uykuda gelen atakları kontrol edemiyordum ama o da biraz düzene girdi ilacı bir hafta alsan kendine gelirsin bir hafta sonra birşey kalmayacak İnan hemen bırak

Konuyla hic bir alakası yok ama yazdıklarınızı okuduktan sonra, nasıl oldugunuzu merak ettim umarım daha iyisinizdir çok ağır şeyler yaşamızsınız. Dün akşam okudum yazınızı okadar çok etkilenmişimki gece rüyamda bende nefes darlığı yaşıyorum sandım Allahım tez zamanda şifanızı versin insallah.

Merhaba Allah korusun sakın yaşamayın iyi olun. Ben o zamanlarıma göre daha iyiyim bebeğim icin daha iyi olmam gerekiyor. Uyku sorunum devam ediyor. O zamanlarda mecburen ilaç alıyorum. O da uyutursa yarım yamalak uyutuyor bazen yine panikle uyanıyorum ama sıklıkları azaldı. Çok şükür gündüzleri daha iyiyim geceleri biraz her insana çöken o kasvet iç sıkıntısı çöküyor. Allah’ın izniyle sağlıkla zamanında bir doğursaydım sanırım bir nebze olsun karnımda olan eziyetten kurtulacak bebeğim. Tek isteğim sağlıklı olması ve onu sağlıklı bir şekilde büyütmek rabbim evlatlarımızın korusun bize bağışlasın

Amin inşallah kaç gündür kullanıyorsun sen ilacı belkide yine sordum ama unuttum cok kişi olunca

Amin inşallah kaç gündür kullanıyorsun sen ilacı belkide yine sordum ama unuttum cok kişi olunca
Senin haftanda başladım detaylı ultrason zamanı işte bir buçuk iki aydır kullanıyorum. Bazen almadığım zamanlar oldu ama kötü oldum yine almaya devam ediyorum. Bide anlık etki ettiği için beni rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…