- 26 Aralık 2020
- 1.097
- 475
Kayseride hangi psikiyariye gittiniz yani hangi hastaneye?Kayserideyim ben
Ben şehir hastanesine gidiyorum var ya gitmediğim doktor kalmadı sehir hastanesindeKayseride hangi psikiyariye gittiniz yani hangi hastaneye?
Benim ailem kayseride oturuyor kardesim sehir hastanesinde hemsire gormustum baya gittim yani.peki imza aldi mi ilac verirken hamilelikte anne babadan imza aliyormus bazi hastanelerBen şehir hastanesine gidiyorum var ya gitmediğim doktor kalmadı sehir hastanesinde
Ne guzelmis sevindim valla kardesine. Aldılar imza evet.Benim ailem kayseride oturuyor kardesim sehir hastanesinde hemsire gormustum baya gittim yani.peki imza aldi mi ilac verirken hamilelikte anne babadan imza aliyormus bazi hastaneler
Tesekkur ederimNe guzelmis sevindim valla kardesine. Aldılar imza evet.
Valla nasıl oluyum geceden belli ilaçtan mi ne bilmiyorum baya yoğun atak yaşadım geceden belli dolandım durdum hep yorgun düştüm şurup istim şimdi biraz iyi geldi işte ben bu yüzden ilaca başlayamuyorum yan etkileri çok fazlaSen nasılsın bugün
Benden almadılar imza felan neden kiTesekkur ederimkayseri guzel sehir seviyorum ozelliklede talas civil civil imza almalari garibime gidio ya almasalar keske anlasma yapmis gibi
Bazi hastaneler almiyolarmis oyle duydum.ben ingilterede yasiyorum burda imza alma falan yok.Benden almadılar imza felan neden ki
Yada c grubu ilaç olduğu için mi almadılar kiBazi hastaneler almiyolarmis oyle duydum.ben ingilterede yasiyorum burda imza alma falan yok.
Galiba bazi doktorlar kendini guvence altina alyor ondan imza aliyorlar.cunku genetik yada dogumsal bir kusurda olsa insanlar ilaci suclarlar hemen aklina ilac gelirYada c grubu ilaç olduğu için mi almadılar ki
Olabilir belkideGaliba bazi doktorlar kendini guvence altina alyor ondan imza aliyorlar.cunku genetik yada dogumsal bir kusurda olsa insanlar ilaci suclarlar hemen aklina ilac gelir
Yani anlaşma gibi değil de hastanın rızasını almak için. Bir de eşimi de bilgilendirdi doktorlar. Bu da prosedürTesekkur ederimkayseri guzel sehir seviyorum ozelliklede talas civil civil imza almalari garibime gidio ya almasalar keske anlasma yapmis gibi
Benden imza falan almadılar çünkü kendimde değildim
Evet oluyordu, bende aklına gelebilecek her şey vardıBirşey sorabilirmiyim 1 saat uyumusum ve kalp çarpıntısi ile uyandım bı anda kizlar sizdede oluyormuydu
Sanırım bugünde uyku yok banaEvet oluyordu, bende aklına gelebilecek her şey vardı
Böyle nasıl dayanacaksın 40.haftaya kadarSanırım bugünde uyku yok bana