İnşallah kendiliğinden geçer ne diyimYok icemeyecem canım yarım alamama rağmen çok kötü yaptı halisilasyon gördüm hep Allah razı olsun bende ediyorum hep dua surupla idere etmeye çalışacam
Lustral alıyorum her sabah yarım içiyorumGünaydın amin herkese şifa diliyorum. Hangi ilacı kullanıyorsunuz.
Şükür hafifledi ilk zamanlara göre.Atakların devam ediyormu
Bana dediysen evet bir şeyler yiyebiliyorum çok şükürYemek yiyebiliyormusun
Sevindim senin. Ve bebeğinin adına napiyorsun ya evdemi kaliyorsun tek misin ben genelde annemgile gidiyorumBana dediysen evet bir şeyler yiyebiliyorum çok şükür
Evet ben tekim eşimin çalışma saatleri her gün değişiyor her zaman yanımda değil. annemgile hiç gitmedim bu süreçte. Evde boş boş duruyorumSevindim senin. Ve bebeğinin adına napiyorsun ya evdemi kaliyorsun tek misin ben genelde annemgile gidiyorum
Kayserideyim benHangi şehirlerde oturuyorsunuz kızlar
Yaaa ne güzel bir kere gelmiştimKayserideyim ben
Yaaa ne güzel bir kere gelmiştimKayserideyim ben
AnkaraHangi şehirlerde oturuyorsunuz kızlar
Geceleri uyuyorlarsa ne güzel valla maşallah şanslısınBen gündüzleri yazamıyorum pek bebeklerden fırsat olmuyor, geceleri kafamı dinleyebiliyorum sadece..
Uyuyorlar şimdilik, böyle gider inşallahGeceleri uyuyorlarsa ne güzel valla maşallah şanslısın
Tekmi bakıyorsunuz kim var yanınızda eşiniz nasıl destek oluyormuUyuyorlar şimdilik, böyle gider inşallah
Evet tek başıma bakıyorum, eşimde yardımcı oluyor ama yoğun çalışıyor..Tekmi bakıyorsunuz kim var yanınızda eşiniz nasıl destek oluyormu
Maşallah sana ya biz bir taneden korkuyorken sen iki tane kuzuya tek başına bakıyorsunEvet tek başıma bakıyorum, eşimde yardımcı oluyor ama yoğun çalışıyor..
Sen nasılsın bugünTekmi bakıyorsunuz kim var yanınızda eşiniz nasıl destek oluyormu