Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh cnm keşke bende hamile kalsamda benimde kaşıntılarım olsa bence hamileliktendir yauww :)
canım öncelikle tabrik ederim inş hayırlısı ile sorunsuz bir gebelik geçirirsin..
benim göbeğimde senin zamanlarında olmuştu kaşıntılar ama dediğin bölegelerimde olmamıştı.çatlamaya başlıyormuşum meğersem ben ne yazıkki neyime güveniyorrsam düzensiz bir şeklide kullnadıım yağlarımı..ve çatladı göbeğim baldırlarım
haa bu arada alerji de olmuş olabilirsin...gene de drunua bir danış istersen
14+6 günlük hamileyim. son haftalarda bacaklarımda dizlerim den aşağı doğru yayılan bir kaşıntı var. acaba hamilelikten olabilirmi daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varmı tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.....
14+6 günlük hamileyim. son haftalarda bacaklarımda dizlerim den aşağı doğru yayılan bir kaşıntı var. acaba hamilelikten olabilirmi daha önce böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varmı tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.....
Bende 27 haftalık hamileyim ve yaklaşık 3 aydır bu problem sebebiyle gecelerim kabusa döndü bu saatte hala burda olmamın tek sebebi kaşıntı gözümden uyku dökülüyor ama özellikle yatağa girdiğim zaman iğne gibi diken diken kaşınıyor bacaklarım çatlamaylada alakası yok sebebinide bulamıyorum çözümünüde bazı geceler sinirlerim öyle bozuluyor ki hıçkıra hıçkıra ağlıyorum öyle zor bir durum ki bu kaşıntı. Bir çözümünü bulursan bana özelden yaz ne olur çoook dua ederim sana artık kaşınmak değil uyumak istiyorum..
Merhaba Arkadaşlar
bende 20+5 haftalık hamileyim. Benimde kaşıntı problemim vardı doktorum badem yağı önerdi geçmezse krem yazdı ben bir kaç kez kullandım çok azaldı
Bilginize...
Canım hamileliğin hayırlı olsun, hamilelik döneminde vücut gerginlişiyor ve yeteri miktarda su almadığın takdirde vücudunda herhangi bir yerde kaşıntı olabilir. En iyi çözümü su tüketimini artır ve her gece yatmadan nemlendirci kullanmaya özen göster. Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
aayy canım ya bu kaşıntı durumu malesef çok zor bi durum.benim 8 ayımda başlamıştı doğuma kadar sürdü ocak ayında gecenin 2 de balkona çıkıp soğuk suyla duş yapıyodum resmen.soğuk iyi gelyodu nedense.ayyçok zor inşallah en kısa zamanda geçeer.karaciğerle ilgili test yapmıştı dr.
Geçmiş olsun.
Ben de ilk hamileliğimde 7. aydan sonra yaşadım . Yaz olduğu için denize girmemi önerdiler ama pek faydasını görmedim. Sonrasında aktardan kil alıp onu sulandırıp vücuduma sürdü. Kuruyana kadar bekledikten sonra ılık suyla duş aldım ve bir kaç gün sonra geçti. Cilt Doktoruna gitmiştim uyuzsun deyip bir sürü ilaç vermişti ama içinden sensin uyuz deyip : ) jinekoloğuma gittiğimde kesinlikle onun önerdiği ilaçları kullanmamamı yediğim şeylerden olabiliceğini söylemişti.
Umarım tez vakitte geçer sıkıntın da bebişini sağlıkla kucağına alırsın.
benimde ayak parmaklarımda olmuştu kanıyodu artık kaşımaktan... ellerimdede oluşmaya başladı 9. ayda doktor bişi vermedi söylememe rağmen doğum yaptım bıçak gibi kesildi kolay gelsin