Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde son 2 aydir asiri dercede kasintim var halada devam ediyor. son kontrolumde doktorum bana bir jel ve ayni jelin hapini verdi. ama sanirsamki bana kakao yagi alerji yapiyor. bu nedenle jelinde hapinda pek etkisini gormedim, hatta ben biara sac fircasiyla kasiniyodumki elimle kasirsam catlaklar olusur diye. sanirim bi cozumu yok hamilelik bitene kadar cekicez artik:bbo:
canım cildin kuruyor ve geriliyor o nedenle kaşıntı artıyor. sabah akşam çatlak kremi ya da badem yağı sür hafifletiyor, bir de fırsat buldukça duş al. kaşımamaya gayret et, bunlara dikkat etmezsen daha çabuk çatlak oluşuyormuş. geçmiş olsun
Büyüdüğü için olabilir ama göbek deliğinden mi kaşıntı oluyor. Göğüslerin de alt kısmı ve ortası kaşınıyor. Yanlarda kaşıntı yok. Gece kaşıntıdan uyanıyorum.
Gebelik alerjisi diye birşey varmış ben öyle olabilir diye düşünüyorum. 2 gün sonra doktorla randevum var sormayı düşünüyorum.
Neyse umarım uzun süre çekmem ya gerçekten çok sorunlu bir hamilelik geçiriyorum.
bende karnima badem yagi suruyorum ve henuz hiç kasintim olmadi aksine bir kaç çatlak belirgin olmustu baslarda onlar bile daha az kirmizi artik , sirayla kakao yagi ve badem yagi suruyorum , gogus uclarima da gogus kremi suruyordum ama kasinmaya engel olmadi , yinede bir nebze hafifletiyor krem