hamilelikte kaşıntı...puppp rahatsızlıg tedavisi

naila canımm ne yaptınn kasıntıların gecti mi....ben ilac redavisini bıraktım ama yine baslıoo...dogum için doktorlar birsey dioolar mı?

bi değişiklik yok canım kaşıntılar hala devam ediyo alerji hapımı kullanıyorum akşamları yatmadan önce içtiğim için uykumu getiriyo eskiden hiç uyuyamıyodum ama artık en fazla iki kez uyanıp kolanya felan sürüp yatıyorum neyseki doğuma az kaldı sabrediyorum

Bu puppp hastalik falan degil bildiginiz bela. 32.haftada rastladi ne yazik ki bana dr. Avil ve prednol igne verdi. Gece acile yaptirmaya gittik ordaki dr ben avili sen istesen de yapmam bebege zarar dedi. Zaten korkarak gitmistim celestone yapalim dedi doktoruma sormadan yapamam dedim o da telefonunu kapatiyor geceleri ulasamadim sabaha kadar da uyuyamadim sabah msj atmis avilden baskasi kesmez gebelik ilerledi bi sey olmaz diye ama 10 gundur cekiyorum ozellikle gece 3 oldugu zaman. Bir de ellerim ayaklarim cok kasiniyor burdan ogrenip dr.a kolestaz olup olamayacagini soyledim o ciddi bir bi rahatsizlik sen de puppp var dedi ama test falan yapmadi.

Bir de nette yulaf kuru ve yulaf ozlu sabunla yikayin yaziyor cok faydasini gormedim acikcasi baska bilgisi olan var mi?

Bir de nette yulaf kuru ve yulaf ozlu sabunla yikayin yaziyor cok faydasini gormedim acikcasi baska bilgisi olan var mi?

canım aynı rahatsızlık bende de mevcut prednol-40 iğne verdi 3 günlük kaşıntıdan duramadığım için yaptırdım ama şimdi çok tedirginim bebeğe zararı varmı sen böyle birşeyle karşılaştınmı

Merhabalar..avuç içi ve aysklatimin altı kasiniyor benimde.29. Haftada ikiz bekliyoruz. Erken doğum riski. De var.banada prednol 40 bu iğneyi 4 gün vurun dedi.sonraki gün muayenem var.prednol akciğer gelişimi için vurulan iğne mi?

Canim 3 gundur bendeki artis gosterdi.akciger gelisimi icin celeston mu neydi oule birsry vuruyorlar.zaten onu da vuruldum 3 kex simdi de bunu vurul derse doktorum.bir ton ilac kullaniyotum bebekler icin bunu kullanmayayim bari diyorum ama dayanilacak gibi degil.

Bende ne karaciğer ne başka sorun vardı sadece belden aşağı komple kasiniyordu artık hali firçasiyla bile kasiyordum sabaha kadar ağlıyordum ve kanatiyordum hız bir kremle geçmiyor bu sekilde gecti hamileligim doğum yapalı 4 ay oldu ara ara kaşıntım olur ama hep yırtık oldu sizler kasımamaya çalışın

Dayanılmaz bir kaşıntı. 31 haftalık gebeyim. Ve çok kötü bir durum. Yaşam kalitesini sıfıra getiriyor. Belirli bir yer değil tüm vücudum kaşınıyor. Ne illet bişey bu. İkinci gebeliği büyük konuşmayayım ama sanırım düşünmeyeceğim

Herkese merhaba nette dolaşa dolaşa galiba burayı sonunda bulabildim kızlar ben daha yeni hamileyim tüp bebekle hamile kaldım. Geçen salı kaşıntı sebebiyle acillik oldum test günüm değildi ama gebelik testi yapılınca hamile oldugum anlasıldı. Vücudum dehset kasınıyor saç diplerim gözlerim kollar bacak heryer kısaca deliricem. Doktor prednol 16 mg tablet basladı 5 gün 1 er tane iç dedi vardır doktorun bir bildiği ama ensişeleniyorum 4 haftalık suan cok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…