Teşekkür ederim canım. Hiçbir iş yapamıyorum zaten. İçim öyle huzursuz kimsem de yok burda bana yardım edecek ev dağınık bahar temizliğini yapamadım diye kuduruyorum. Bi diyorum kalkıp ufak ufak başlayim sonra batma oluyor bebeğim kendini hatırlatıyor oturuyorum geri. İnşallah gecerBendede kasık batması oldu başlarda. Acayip rahatsız ediyordu. Ayaklarını üşütme sıcak tut. Korkma birşey olmaz Allah ın izniyle. Sen yorma kendini. Aman diyim topuklu giyme,adaçayı falan içme birde süpürge falan yapıcaksan bir odayı süpür bir saat dinlen belini dinlendir. Ben kanama yaşamıştım. Kendini yordukça artar. Ayaklarının altına yastık koy ve uzat ayaklarını. Aman dikkat et. Misafir falanda alma. Ben yaşadım sen yaşama. Rahatlarsın bir kaç haftaya inşallah. Tek doktorla yetinme. Özele gidiyorsan, devletede git. Yada başka özel doktorada git.
Bebeğim sağlıklı olsun da çekerim ben tüm ağrı sancıyı. Sadece sol kasıkta olması aklımı kurcaladi benimCnm ayaklarını hafif havaya kaldır tansiyonun dengelensin. Benimde kasık batmam oluyor ama 10. 15 saniye sürüyor içini ferah tut burada okudum kimisinin nefesini kesermiş bebek hareketlendiği için
Valla kanaman olursa 1 ay kıpırdamıyorsun. Benimde kimsem yoktu bu haftalar bir geçsin yaparsın 3 ayın dolsunda. Yavaş yavaş yap. Bahar temizliğide yapmayı ver. Kim gelip pis diyecek evine. Gel yardım et dersin :) çocuk doğmaya yakın yaparsın temizlik yada tutarsın maddi durumun kötü değilse bir kadın. Ben 1 aydan beri bitiremedim temizliği. Halıları kaldırdım temizlik süpürge daha kolay oluyor diye. Pratik olan herşeye bak. Bebeğini düşün işler yavaş yavaş olur. Oturarak falan yaparsın. Ne biliyim bir gün dolabı topla dinlenerek. Ertesi gün yat dinlen bir şey yapma. 1 gün ara vere vere yap.Teşekkür ederim canım. Hiçbir iş yapamıyorum zaten. İçim öyle huzursuz kimsem de yok burda bana yardım edecek ev dağınık bahar temizliğini yapamadım diye kuduruyorum. Bi diyorum kalkıp ufak ufak başlayim sonra batma oluyor bebeğim kendini hatırlatıyor oturuyorum geri. İnşallah gecer
Haklisin canım eşim de öyle diyor da can durmuyor ışte. çok uğraştım bebeğim olsun diye bu fırsatı kaciramam. Rabbim izin verirse evim varsın pis olsun bebeğim gelsin de yeter ki. :)Valla kanaman olursa 1 ay kıpırdamıyorsun. Benimde kimsem yoktu bu haftalar bir geçsin yaparsın 3 ayın dolsunda. Yavaş yavaş yap. Bahar temizliğide yapmayı ver. Kim gelip pis diyecek evine. Gel yardım et dersin :) çocuk doğmaya yakın yaparsın temizlik yada tutarsın maddi durumun kötü değilse bir kadın. Ben 1 aydan beri bitiremedim temizliği. Halıları kaldırdım temizlik süpürge daha kolay oluyor diye. Pratik olan herşeye bak. Bebeğini düşün işler yavaş yavaş olur. Oturarak falan yaparsın. Ne biliyim bir gün dolabı topla dinlenerek. Ertesi gün yat dinlen bir şey yapma. 1 gün ara vere vere yap.
Valla anlıyorum duramıyorsun. 1 ay yattım tehlike geçti dedikleri gibi temizlik yaptım. :) zor dayandım. 3 ayın dolunca ağrıların geçince yap. 28 den sonra iş yapmak zorlaşıyor çünkü. Bu arada vitamin magnezyum falan içiyormusun.yoksa sadece folik asitmiHaklisin canım eşim de öyle diyor da can durmuyor ışte. çok uğraştım bebeğim olsun diye bu fırsatı kaciramam. Rabbim izin verirse evim varsın pis olsun bebeğim gelsin de yeter ki. :)
Öyle canım. Birazcık daha bekleyelim bakalım kuzumla folik asit içeren vitamin tablet ve demir b12 folik asit içeren kan ilacı içiyorum canım. Çoğu vitamin ve mineral folik asit niyetine ictigimde varmış. Dr kansizligim var diye de o üçlü ilacı vermişti ayriyeten magnezyum almak gerekir mi kiValla anlıyorum duramıyorsun. 1 ay yattım tehlike geçti dedikleri gibi temizlik yaptım. :) zor dayandım. 3 ayın dolunca ağrıların geçince yap. 28 den sonra iş yapmak zorlaşıyor çünkü. Bu arada vitamin magnezyum falan içiyormusun.yoksa sadece folik asitmi
Vitaminin içindeki magnezyum yeter heralde. Bu arada bulantın oluyorsa ilk 3 ay vitamin içme. Ondan yapıyormuş. Bana vitaminin içindeki magnezyum yetmiyor ondan içiyorum. Ama 3 aydan sonra başladım. Muz ye istersen magnezyumu destekler. En azından muz yediğin gün sancın azalıyorsa magnezyumdan olduğunu anlarsın. 3 aydan sonra kramplar başlarsa magnezyum çok rahatlatıyor. Allah şifa versib canım dikkat et kendine aman. Bilmediğin bitki çayı içme, grip olma ilk 3 ay önemli bunlar.Öyle canım. Birazcık daha bekleyelim bakalım kuzumla folik asit içeren vitamin tablet ve demir b12 folik asit içeren kan ilacı içiyorum canım. Çoğu vitamin ve mineral folik asit niyetine ictigimde varmış. Dr kansizligim var diye de o üçlü ilacı vermişti ayriyeten magnezyum almak gerekir mi ki
Anladım canım sağol. Ballim üçüncü ayın son haftasindayiz bu ayı da atlattık mi hayırlısıyla. Grip ve hasta olmamaya gayret ediyorum o batma geçti çok şükür fazla ikindigimda oluyor galiba. Kendi kendime öyle teşhis koydum ya da rahim büyümesinden bilemiyorum. Ama bugün cok seyrek oluyor çok şükür. İlaçlardan ziyade dediğin gibi organik besinlerden almaya çalışıyorum vitamini. Rabbim sağlıklı versin insllah canımVitaminin içindeki magnezyum yeter heralde. Bu arada bulantın oluyorsa ilk 3 ay vitamin içme. Ondan yapıyormuş. Bana vitaminin içindeki magnezyum yetmiyor ondan içiyorum. Ama 3 aydan sonra başladım. Muz ye istersen magnezyumu destekler. En azından muz yediğin gün sancın azalıyorsa magnezyumdan olduğunu anlarsın. 3 aydan sonra kramplar başlarsa magnezyum çok rahatlatıyor. Allah şifa versib canım dikkat et kendine aman. Bilmediğin bitki çayı içme, grip olma ilk 3 ay önemli bunlar.