hamilelikte kasık ağrısı

cocuksuzbozkurt

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
90
8
34
Lutfen yardim edin 10 haftalik hamileyim normalda surekli yatiyorum bugun biraz yürüyüş yaptim simdi sag kasigim ağrıyor sizce normal mi kanamam felan yok yoruldum diye mi acaba

Lutfen yardim edin 10 haftalik hamileyim normalda surekli yatiyorum bugun biraz yürüyüş yaptim simdi sag kasigim ağrıyor sizce normal mi kanamam felan yok yoruldum diye mi acaba
Cnm bebis buyudukce rahimde genisliyo, o da kasik agrisi yapiyo, hamilelik boyunca surekli agricak zaten, korkma, normal

Benim de ilk haftalarda sag kasigimda agrim oluyordu hatta boyle ara ara kramp gibi oluyordu yuruyemiyordum bende korktum senin gibi . Tahlil filan yaptirdi doktorum sukur birsey cikmadi calsiyum verdi magnezyum verdi bebek buyuyor ondan olabilir vs dedi gerci ben ilaclari kullanmadim ilerleyen zamanlarda gecti agrilarim. Sende korkma sadece cok hizli yurume cok ayakta durma daha az agrin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…