• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kasık ağrısı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
323
27. haftaya girdim yeni ve kasıklarımda şiddetli olmamakla birlikte ağrı var normal mi sizce???

canım benim... ben şuan 39. haftadayım ve benim kasık ağrılarım 25. haftadan sonra ortaya çıktı. onun yanıda ayrıca genital bölgenin kemiklernide de ağrı vardı. doktorum normaldedi. bünyen doğuma hazırlanıyor dedi. umarım seninki de öyledir. doktoruna danış istersen...

bende de son ay çok kasık ağrısı olmuştu.nst de bu ağrıyı doktor gözlemliyor zaten.düzenli olarak nst ye giriyorsan önemli birşey olsaydı doktorun söylerdi.bence kafana takma.arkadaşın dediği gibi rahmin doğuma hazırlanıyor

Selam Canım
Ben de 30 haftalık hamileyim ve iki gündür benimde sol kasığımda ağrı var yürürken rahatsızlık verecek derecede ama çok şiddetli değil
Sanırım normal bu ağrılar :49:

bu ağrıları bende çok çektim bol kalsiyum alınca geçiyor deneyin inşalh faydasını görürsünüz

çok saolun arkadaşlar devam eden kasık ağrısı sorun yaratırmış dr öle söyledi şimdilik iyiyiz çok şükür:nazar::nazar::nazar:

Back