Hamilelikte kasık ağrısı

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim ama iki üc gündür kasıklarımda çok ağrı oluyo hatta vajinaya bile vuruyor ağrısı bu durumu yaşayan oldu mu aynı adet görüyormuşum gibi bir ağrı var aceba neden olabilir?

Bebiş baskı yapıyor canım.
Rahmin büyüyor
Progesteron hormonun tetikliyor.
Çok oturuyor olabilirsin.
Bir sürü nedeni olabilir.

Brnim de rahmimin alt sol kısmı kesilmiş gibi acıyor uzun süredir. Oluyo yani bunlar. Takılma

Icimi ferahlattınız gercekten teşekkür ederim ilk hamileliğim insan ister istemez korkuyor ama dediğiniz gibi bir sorun yoktur inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz canim

Icimi ferahlattınız gercekten teşekkür ederim ilk hamileliğim insan ister istemez korkuyor ama dediğiniz gibi bir sorun yoktur inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz canim

Amin canım inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Olabildiğince düşünme hiçbir şey.
Şuan vücudumuz ekstrem bir durum yaşıyor
Her şey çok normal.
Ağrılar sızlar kramplar acılar bulantılar kalp çarpıntısı vs vs...
Düşünmemeye çalış sadece.
Geçicek bu günler

Aminnn canim
Kesinlikle haklısın kucağımıza aldığımızda çektiğimiz bütün sıkıntıları unutacağımızdan eminim elimden geldiğince pozitif düşünmeye çalışıyorum stres v.s onu etkilesin istemiyorum her şey bebişler için onlarda uslu uslu durup bizleri üzmesinler şimdilik

1 haftadır bende de öyleydi 14+3 şuan Bugün biraz daha iyi sırt üstü yatmamaya çalışın yastık koyun arkanıza ki dönmenizi engellesin sol tarafa dönük yatın sanırım etkisi var gece dikkat ettim Bugün ağrı olmadı

Neyseki geçmiş sizin ki darısı bana artık.Teşekkür ederim deneyeceğim sürekli sırtüstü yatmaya alıştım ama bebek içinde en iyisi sol tarafmış artık sola yastıkla geçiş yapacağım dediğin gibi canim

Bacak arana yastık koy dizlerini kendine çekerek yat çok rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…