- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
-
- Konu Sahibi yaren060716
Yaa insallah sanki adetmişim gibi ağrıyor ama umarım dedginiz gbidir teşekkür ederimRahim genişledikçe ağrı olması normal diye biliyorum
Kızlar merhaba 22 haftalık hamileyim ama iki üc gündür kasıklarımda çok ağrı oluyo hatta vajinaya bile vuruyor ağrısı bu durumu yaşayan oldu mu aynı adet görüyormuşum gibi bir ağrı var aceba neden olabilir?
Icimi ferahlattınız gercekten teşekkür ederim ilk hamileliğim insan ister istemez korkuyor ama dediğiniz gibi bir sorun yoktur inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz canimBebiş baskı yapıyor canım.
Rahmin büyüyor
Progesteron hormonun tetikliyor.
Çok oturuyor olabilirsin.
Bir sürü nedeni olabilir.
Brnim de rahmimin alt sol kısmı kesilmiş gibi acıyor uzun süredir. Oluyo yani bunlar. Takılma
Icimi ferahlattınız gercekten teşekkür ederim ilk hamileliğim insan ister istemez korkuyor ama dediğiniz gibi bir sorun yoktur inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz canim
Aminnn canimAmin canım inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Olabildiğince düşünme hiçbir şey.
Şuan vücudumuz ekstrem bir durum yaşıyor
Her şey çok normal.
Ağrılar sızlar kramplar acılar bulantılar kalp çarpıntısı vs vs...
Düşünmemeye çalış sadece.
Geçicek bu günler
1 haftadır bende de öyleydi 14+3 şuan Bugün biraz daha iyi sırt üstü yatmamaya çalışın yastık koyun arkanıza ki dönmenizi engellesin sol tarafa dönük yatın sanırım etkisi var gece dikkat ettim Bugün ağrı olmadıKızlar merhaba 22 haftalık hamileyim ama iki üc gündür kasıklarımda çok ağrı oluyo hatta vajinaya bile vuruyor ağrısı bu durumu yaşayan oldu mu aynı adet görüyormuşum gibi bir ağrı var aceba neden olabilir?
Neyseki geçmiş sizin ki darısı bana artık.Teşekkür ederim deneyeceğim sürekli sırtüstü yatmaya alıştım ama bebek içinde en iyisi sol tarafmış artık sola yastıkla geçiş yapacağım dediğin gibi canim1 haftadır bende de öyleydi 14+3 şuan Bugün biraz daha iyi sırt üstü yatmamaya çalışın yastık koyun arkanıza ki dönmenizi engellesin sol tarafa dönük yatın sanırım etkisi var gece dikkat ettim Bugün ağrı olmadı
Bacak arana yastık koy dizlerini kendine çekerek yat çok rahatlatıyorNeyseki geçmiş sizin ki darısı bana artık.Teşekkür ederim deneyeceğim sürekli sırtüstü yatmaya alıştım ama bebek içinde en iyisi sol tarafmış artık sola yastıkla geçiş yapacağım dediğin gibi canim
Kesinlikle deneyeceğim umarım rahatlarımBacak arana yastık koy dizlerini kendine çekerek yat çok rahatlatıyor