Hamilelikte kasık ağrısı yaşayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi e69
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e69

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
92
11
3
24
Kızlar adetimin 2. Günü hala hasta olmadım biraz daha bekleyip öyle test yapıcam bu ay sadece klomen kullandım beş gün bi yandan da ovulasyonla test takip ettim 10 ocakda tam pozitif oldu reglime 6 gün kala yumurtlama gördüm geç gördüm yani o yüzden normal adet tarihim geçti yumurtladıktan 14 gün sonrasını bekledim ama böyle adet sancısı gibi değilde iğne batması gibi sol kasıkda sağ kasıkta bazen batmalarım oluyor şuan bide dün gece sağ yumurtalığım böyle bi değişik ağrıdı bide afedersiniz kabızım böyle olup hamileliğini öğrenen varmı yada kasık ağrınız nasıl bi ağrıydı kistten de şüphelendim bi an klomen kis yapıyormuş çünkü

Tecrübeli
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Ve ağrılar kısa süreli hemen geçiyor bundan önceki aylarda çatlatma iğneside olmuştum kist yapmıştı ama adet olduğum gün gece aşırı bi ağrıyla uyandım saatlerce geçmemişti

Belirtiler birbirine çok benzer. Hatta aynısı. Test yapın maalesef şundan bundan diyemeyiz hamilelik ve regl belirtileri birebir aynı.

Belirtiler birbirine çok benzer. Hatta aynısı. Test yapın maalesef şundan bundan diyemeyiz hamilelik ve regl belirtileri birebir aynı.
Normalde regl olmadan bir iki gün önce karnım ağrır sonra hemen olurum şuan kist mi hamilelik mi onu anlayamadım geç yumurtlama olduğu içinde testi pazartesi yapıcam

Yokmu yaşayan

Normalde 16 ocak ama 10 ocakda yumurtladım
Klomeni kendi kendinize mi kullandınız doktor yumurta takibi yapmadı mı? Ovulasyon testleri de bazen hatalı gösterebiliyor, regl gecikmesi epey var. Direkt kan verin bence varsa çıkar muhtemelen

Klomeni kendi kendinize mi kullandınız doktor yumurta takibi yapmadı mı? Ovulasyon testleri de bazen hatalı gösterebiliyor, regl gecikmesi epey var. Direkt kan verin bence varsa çıkar muhtemelen
Hayır tabiki doktor verdi adetin 5.günü bir ertanr içtim 3 gün sonra kontrol vardı yeterli yumurta rezervi oluşmamış şuan ilaca gçre dedi çarşamba tekrar gel dedi ben ovulasyon testi baya güvenilir aslında çoğu kişi onla gebe kalmış bi yandan da takip ettim hep dediği gün gittim tatilmiş yoktu bende heralde haftaya çarşamba dedi diye düşündüm tatilinde niyr çağırsın diye düşünerek ama haftaya çarşamba gittiğimde reglime 10 gün filan vardı bana az kalmış zaten regline bakmama gerek yok gebe de kalmış olabilirsn dedi eğer adet olursan 3. Günü gel dedi olmazsan bir hafta sonra gel dedi yolladı ben eve geldikten iki gğn sonra teste ğik gördüm hatta t çizgis c den koyu çıktı ilkkezz. Değerlendirdik bu şekilde altta da ekledim ovulasyon testimi alttaki 10 ocak diğeri 11 ocak 12 ocakdada tam silikleşti

Eklentiler

• IMG_5113.jpeg
    194,4 KB · Görüntüleme: 14
Anladım o zaman yumurta henüz oluşmamış deyince ilaca devam ettirmedi mi? Keşke gittiğinizde başka doktora muayene olsaydınız yumurtanın kaç mm olduğunu öğrenmeniz iyi olurdu. Gebelik olabilir evet regl de geçmiş. Günlerimiz de yakın siz 10unda pik görmüşsünüz ben de 11inde aşılama oldum. Kasık ağrm kalmadı ama ilk bir hafta oldu bıçak batıyor gibiydi. İsterseniz birkaç gün daha bekleyip idrar testi yapın ya da kan verin ben 27sinde kan vereceğim olmazsam. Benim de adet tarihim tam bu sıralar.dünden 27sine kadar falan vakti var

Benim tek belirtim regle 1 hafta kala başlayan hafif adet sancılarıydı. Hala arada oluyor.

Ayy inşallah sizde olumlu sonuç alırsınız bende pazartesi ye kadar olmazsam adet yapıcam test

Normalde regl olmadan bir iki gün önce karnım ağrır sonra hemen olurum şuan kist mi hamilelik mi onu anlayamadım geç yumurtlama olduğu içinde testi pazartesi yapıcam
10 ocakta pozitif olduysa ne zaman çatladı yani ne zaman silindi çizgi

11 ocak akşamı
ozaman 14 gunse fazın 25 ınde adet olman lazım daha gecıkme olmamıs oluyor . ıstersen yıne de hamılelık testı yapabılırsın. zaten ustunden 13 gun gecmıs varsa cıkmama olsılıgı cok dusuk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…