hamilelikte kasık ağrısı ve tat alma azalması

tubis_c

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
5
9
Arkadaşlar selam ,

Benim regli günüme yaklaşık 6 gün var . Ve hamile kalma ihtimalim olan günden beri kasıkların sürekli sızlıyor . Doktorum rahiminde büyüme başlamış hamile olabilirsin dedi . Ama testler hep negtatif çıkıyor :KK43: Ayrıca tat alma duyum azaldı . ilk bebeğimiz olacak umarım:)) Deneyimli anne ve adaylardan bilgi bekliyorum .

Arkadaşlar selam ,

Benim regli günüme yaklaşık 6 gün var . Ve hamile kalma ihtimalim olan günden beri kasıkların sürekli sızlıyor . Doktorum rahiminde büyüme başlamış hamile olabilirsin dedi . Ama testler hep negtatif çıkıyor :KK43: Ayrıca tat alma duyum azaldı . ilk bebeğimiz olacak umarım:)) Deneyimli anne ve adaylardan bilgi bekliyorum .

canım aynen bende sen gibiyim kasıklarımda bayadır agrı var ama kendimi umutlandırmak istemiyorum belki olmazda üzülürüm diye :emir_bebek::CüvCüv:

Arkadaşlar selam ,

bazen adetine yakın rahminde değişiklikler hissedebilirsin.bu cok normal.benim 2 ay önce düşüğüm olmuştu.gebeliğimde hissettiğim ilk belirti,,rahmim ağrıyordu.kasıklarım değil.coğu kadın rahim ile kasık ağrısını birbirine karıstırır.bekle adetin bittikten sonra test yap.ozaman mutlaka cıkar.ben üstüne görmüştüm.adetim bittikten 15 gün sonra idrarda gebelik pozitifti.doktor üstüne gördüğümü söylemişti.yani adetten 3-4 gün önce hamile kalmışım.belli olmaz sen kendine dikkat et.adetin bitiminden sonra testi yap.

hayırlısı olur inş canım ben şuan 7+3haftalık hamileyim ve kasık ağrılarım 1hafta önceden başladı bunda da bundan önce oluşamayan bir hamileliğim oldu onda da aynı şekilde inş öyledri tatlım sen adetini bekle sonra da test yaparsın veya yaptırırsın ii haberlerini duyarız inş

Arkadaşlar selam ,

Canım aynı problem bende de var. Benim adetim 2 gün gecikti ama halen yaptığım idrar testleri negatif sonuç veriyo. Hamile kaldığımı sandığım günden beri kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar var. Adet günümde acayip ağrım oldu adet olacağımı sandım ama olmadım. Sağ kasığımda sürekli bi hareketlilik var. Bende anlamadım vereliniortak

hayırlısı olur inş canım ben şuan 7+3haftalık hamileyim ve kasık ağrılarım 1hafta önceden başladı bunda da bundan önce oluşamayan bir hamileliğim oldu onda da aynı şekilde inş öyledri tatlım sen adetini bekle sonra da test yaparsın veya yaptırırsın ii haberlerini duyarız inş
Canım sen ne zaman ve nasıl öğrendin hamile olduğunu. Cevaplarsan sevinirim

X