Hamilelikte kasık ağrısı çekmek normalmi??

omrum76

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
279
1
Arkadaşlar 8,5 haftalık ikiz hamileyim geçen cumartesi çok şiddetli bir şekilde sol alt kasığımda ağrı başladı ..ve tuvalete gittiğimde çok sancılı ve basınçlı büyük abdest yaptım ama nefesim kesildi..Rengim falan attı..c.tesi eve gittim dinlendim ayaklarıma sıcak su torbası falan koydum..hafifledi pazar ve bugün ara ara sancılanmalar oluyo sadece sol alt kasığımda ve büyük abdeste çıktığımda hafifleme oluyo...acaba bebeklerle alakalımıdır aranızda bu sorunu yaşıyan oldumu cevap verirseniz sevinirim..

Son düzenleme:
öncelikle sağlıkla kucağına almayı temenni ediyorum canım..
çok normal artık rahim liflerin iyice gerildi.birde ikiz maşallah:nazar:
biz bir tanede yamuluyorken senin kasık ağrısı çekmen çok normal.
son haftaların yaklaşırken doktorunla sürekli temasta bulunmanı öneriyorum.

saruboceg ilgine çok teşekkür ederim ağrının sol alt kasıkta olması kafama taklıldı çok korkuyorum..ilk defa hamilelik yaşıyorum malum bilmiyoruzz.

.Allah bağışlasın kızını sağlıcakla büyütün..

çok sağol canım sende sağlıkla kucağına al meleklerini inşallah..
bilmezmiyim insan nasıl panik oluyor..yaşadım canım benim..
ama son haftaların Allahın izni ile..:Saruboceq:

Arkadaşlar 8,5 aylık ikiz hamileyim geçen cumartesi çok şiddetli bir şekilde sol alt kasığımda ağrı başladı ..ve tuvalete gittiğimde çok sancılı ve basınçlı büyük abdest yaptım ama nefesim kesildi..Rengim falan attı..c.tesi eve gittim dinlendim ayaklarıma sıcak su torbası falan koydum..hafifledi pazar ve bugün ara ara sancılanmalar oluyo sadece sol alt kasığımda ve büyük abdeste çıktığımda hafifleme oluyo...acaba bebeklerle alakalımıdır aranızda bu sorunu yaşıyan oldumu cevap verirseniz sevinirim..

ya kusura bakmayın 8,5 aylık yazmışım yanlışlıkla 8,5 haftalık hamileyim ...canım

X