Hamilelikte Karın Şişmemesi

Sen şimdi böyle yazdın ama anlamadı ki o.

Estağfurullah ne haddime. Ancak demesiğinizi bırakmadınız. Sanki konu başlığı açılana para veriliyor da sizin hakkınızı yedim. Hiç hoş değil hiç...
Başlık açana para vermiyorlar fakat bazı insanlar internet üzerinden farklı kimliklere bürünebiliyor. Genelde olmak istediği ama olamadığı kişi ya da meslek sahibi gibi davranıp kendilerini tatmin ediyorlar.

Sizin de verdiğiniz tavsiyeler, yazdıklarınız vs bir doktorun bilgi birikimi gibi görünmüyor. "iç karnınız genişse bebek içeride büyüyordur" komik bi tanımlama olmuş. Geniş değilse dışarıda mı büyüyor yani?

Yazdığınız çoğu şey zaten bir tıkla ulaşılabilecek, genel olarak bir çok kadının, genç kızın bildiği şeyler.
Bir şüpheniz varsa anne babadan destek isteyin, onlara anlatın demek için doktor olmaya gerek yok zaten.
Burada bir sürü sürtünmeli başlık açılıyor "hamile miyim?" diye ve herkes aynı tavsiyelerde bulunuyor zaten. Siz çok aman aman bilgiler vermiş edasıyla ben doktorum deyince inanması zor olmuş kusura bakmayın.

İste aranan kan bulundu
Bende doktor değilim fakat zihinsel engelliler öğretmeniyim ve bunların hepsinin dersini gördük ayrıntısına kadar. Halk dili ile yazmakla kafadan uydurup yazmanın arasındaki ince çizgiyi bilememiş konu sahibimiz.

Ya rezalet, bir de doktorluguma laf soyletmem demis bana
Sadece masum bi tahmin yaptım
Yapmaaa demaaa
Gitti buralardan.
O zaman bu gecenin kahramani benim kimse cin olmadan adam carpmaya calismasin

Bi tane balık gibi davrandın biraz sanki burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…