• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte karın kasılması

Kelebekgunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
255
126
23
29
Kızlar selam. 15 haftalık hamileyim yaklaşık 2 saattir karnım aşırı kasılıyor. Ve bel ağrım var. Karnım sanki yırtılacak gibi hissediyorum ama ayağa kalkınca daha fazla hissediyorum. Normal mi? Böyle durum yaşayan var mı? Teşekkür ederim💞

Karın kasılması sizin haftalarınizda bence normal değil. Doğuma yakın normal sayılıyor,bence bi doktora görünun. Belki bir tedavi uygular, magnezyum gibi veya bir şeyler söyler.

Karın kasılması sizin haftalarınizda bence normal değil. Doğuma yakın normal sayılıyor,bence bi doktora görünun. Belki bir tedavi uygular, magnezyum gibi veya bir şeyler söyler.
Magnezyum kullanıyorum şuanda zaten kramplar oluyordu iyi geldi ona. Ama bugün bide kasılma olunca rahatsız oldum açıkçası.

Erken haftalarda kasılma iyi değil. Malesef bende de bu haftalarda başlardı magnezyum fayda etmiyordu. Doktora görünmekte veya aramakta fayda var. Son haftalarda olması gerekiyor şuan pek normal değil.

Back