Hamilelikte karın bölgesi çatlağı

biranneikiogul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
61
7
30
Merhaba
29 haftalık hamileyim karnımın alt bölgesi özellikle sağ tarafında çatlak oluştu bu durum çok moralimi bozuyor. Oluşan çatlakların daha fazla ilerlememesi ve çatlağın geçmesi için ne yapabilirim ? Yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba
29 haftalık hamileyim karnımın alt bölgesi özellikle sağ tarafında çatlak oluştu bu durum çok moralimi bozuyor. Oluşan çatlakların daha fazla ilerlememesi ve çatlağın geçmesi için ne yapabilirim ? Yorumlarınızı bekliyorum
Valla ben ne yaptıysam engel olamadım sürmediğim yağ kalmadı yinede çatladı doğumdan sonra da beyaza döndü 🤦🏼‍♀️ bol bol nemlendirin zeytinyağı sürün üzerini bezle kapatın

Merhaba
Gece yatmadan vazelin surup sabaha kadar bekletenleri duymustum. Bende de cok az var ama umursamıyorum. Bio oil ve mustelanin anne losyonunu kullaniyorum

Merhaba
Oluşmuş çatlak geçmiyor malesef benim 33 te başladı şuan 38. Haftadayım. Yağ sürmeye devam ettim hep. Doğumda ya da doğumdan sonra artmaz umarım

X