Hamilelikte kapalı iştah ne zaman açılır ? Kilo verip sonra alanlar ?

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
61
Merhaba kızlar Hamileliğinde benim gibi iştahsız olup kilo verip sonraki aylarda kilo alan iştahı açılan var mı ?

9 haftalık hamileyim ve iştahım çok kapalı zorla yemek yiyorum ve yediğimde az miktarda yiyorum bir şeyden tiksindim mi kusuyorum ama öyle yoğun bi kusma ve mide bulantım olmuyor sadece tiksindiğimde ve aralarda. Haliyle çok kilo verdim yemek yiyememek canımı sıkıyor zaten iştahsız biriydim daha da oldum.. başlarda kilo verip sonralarda yoğun iştah artışı yaşayıp kilo alan oldu mu lütfen cevaplar mısınız ? Doğuma kadar böyle gidersem eririm valla çocuk da sinek gibi çıkar allah korusun :KK43:

Benim de hamileliklerim çok zor geçti. Özellikle ilki. Sadece çubuk kraker ve leblebi ile yaşadım ta ki 16. haftaya kadar. 16. haftadan sonra da doyma hissim yok oldu. 48 kilo ile hamile kaldım. en son 80 kiloya doğru yol almıştım. Hayatımda hiç o kadar mutlu yemek yemedim ama ben. :KK48: Siz de 12. haftadan sonra toparlamaya başlarsınız endişeniz olmasın. Sağlıkla doğsun bebeğiniz.

Benim de hamileliklerim çok zor geçti. Özellikle ilki. Sadece çubuk kraker ve leblebi ile yaşadım ta ki 16. haftaya kadar. 16. haftadan sonra da doyma hissim yok oldu. 48 kilo ile hamile kaldım. en son 80 kiloya doğru yol almıştım. Hayatımda hiç o kadar mutlu yemek yemedim ama ben. :KK48: Siz de 12. haftadan sonra toparlamaya başlarsınız endişeniz olmasın. Sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Ay inşallah o doyma hissi bende de yok olur çok can sıkıcı bir durum :/ amin teşekkür ederim 🌷

Merak etme sinek gibi çıkmaz 😂 iştahın açık değil çünkü bayılmayacak kadar yediğin, içtiğin sürece kanındaki besin ona yetiyor. Daha çok küçük, besin ve enerji ihtiyacını karşılıyorsun. Beden basit bir şekilde çalışıyor aslında bebeğe yetmediğinde, senden almaya başladığında acıkıyorsun yani ileri aylarda. Ben mide bulantısından tuzlu domates, salata ve haşlama patates ile yaşadım aylarca. 😂 18. Haftaya kadar falan diyebilirim

Hamilelikte zorla yemek yeme olayı bi bizde var nedense.9 ay boyunca aktif kustum.Hiçbişey yiyemedim.Yeşil muz,soğuk sandvic ve su tek besin kaynağımdı.O da sürekli yiyemiyodum bile.Gebeliğimi 5 kiloyla tamamladım.Bebeğim 3 bucuk kg 56 cm doğdu.Doktorum hiç kilo almadan da sağlıklı bi gebelik geçirileceğinin canlı kanıtısın demişti.

Merhaba kızlar Hamileliğinde benim gibi iştahsız olup kilo verip sonraki aylarda kilo alan iştahı açılan var mı ?

9 haftalık hamileyim ve iştahım çok kapalı zorla yemek yiyorum ve yediğimde az miktarda yiyorum bir şeyden tiksindim mi kusuyorum ama öyle yoğun bi kusma ve mide bulantım olmuyor sadece tiksindiğimde ve aralarda. Haliyle çok kilo verdim yemek yiyememek canımı sıkıyor zaten iştahsız biriydim daha da oldum.. başlarda kilo verip sonralarda yoğun iştah artışı yaşayıp kilo alan oldu mu lütfen cevaplar mısınız ? Doğuma kadar böyle gidersem eririm valla çocuk da sinek gibi çıkar allah korusun :KK43:
Merak etmeyin.23 haftalık hamileyim.6 kilo verdim.henuz hiç kilo almadım.normalde de zor kilo alan biriyim.bebegin kilosu ve bir iki kilo kadar alacağımı düşünüyorum hamileliğim boyunca.ilk kızımda da öyle olmuştu.erimezsiniz merak etmeyin ☺️ bebek sizin kaninizdan besleniyor.multivitaminlere başlayınca güzelce kilo alır bebişiniz 🥰💕

10+2 mide bulantısı iştahsızlıktan ölüyorum hastanelik bile oldum o kadar diyeyim çok kötü hiç geçmiyor kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum perişanım

ben suan 23. haftamdayım. ilk üç ay 9 kg verdim hem yiyememekten hem bulantı ve kusmaktan üstelik tüp mideliyim kuş kadar yiyorum ona rağmen maşallah bebek gelişimi çok güzel. yeni yeni iştah yerine gelmesi demeyelim de nasıl desem bilemedim de hani böyle şu olsa ahhh gibi iştahla yemek yeme değil de ihtiyacın oluyormuş gibi his geldi.. artık yiyorum

Sizin kilo almanız bebeğinizin kilo aldığı anlamına gelmez öyle olsa 30 kilo alanlar 10 kilo çocuk doğururdu stres yapmayın kiloyu. Ama faydalı ve midenize iyi gelecek şeyleri yemEye çalışın tabi. İlk 3 ay yiyememrk çok normal. En geç 5.ay düzene giriyor yeme içme. 8-9 zirvesi zaten

İştahım yerinde çok da yiyorum 1-2 kilo verdim alamıyorum bebeğe gidiyor heralde hepsi 😅

Merak etmeyin.23 haftalık hamileyim.6 kilo verdim.henuz hiç kilo almadım.normalde de zor kilo alan biriyim.bebegin kilosu ve bir iki kilo kadar alacağımı düşünüyorum hamileliğim boyunca.ilk kızımda da öyle olmuştu.erimezsiniz merak etmeyin ☺️ bebek sizin kaninizdan besleniyor.multivitaminlere başlayınca güzelce kilo alır bebişiniz 🥰💕
Ben de 25. Haftamdayim. Anksiyete sebepli iştahım kesildi. 64 ile hamile kaldim 69a ciktim, istahsizliktan şuan 68im. Bu yazdığınız içimi o kadar rahatlattı ki tesekkurler paylaşım için.

Ben de 25. Haftamdayim. Anksiyete sebepli iştahım kesildi. 64 ile hamile kaldim 69a ciktim, istahsizliktan şuan 68im. Bu yazdığınız içimi o kadar rahatlattı ki tesekkurler paylaşım için.
Üzülmeyin. Ben 5 kg aldım sadece bebeğim sağlıkla geldi çok şükür. Elenatal 2 kullandım gebelik boyu doktor tavsiyesiyle. Doğumumun üzerinden 9 gün geçti 8 kg verdim. Hamile kaldığım kilodan daha zayıfım. Önemli olan kilo değil bünyedeki değerlerimiz.

X