hamilelikte kanaması olanlar ...

emus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
217
0
16
İstanbul
merhabalar öncelikle.. ben 9 haftalık hamileyim ve 3 gün önce kanamam oldu iki defada pelte geldi benden ben bebek gitti sandım ama duruyor çok şükür.. dr a gittik oluyor gebelikte dedi nedenini söylemedi ters bir harekette yapmadım neden oldu anlamadım.. benim gibi olan varmı sebep söyledimi dr lar ???

merhaba
öncelikle geçmiş olsun inş. bişey olmaz.. benimde 7 haftalıktı kanamam oldu..doktorum istirahat ve progeston verdi bir hafta hiç kalkmadan yattım fakat 2 gün önce kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışları gözükmedi ve dün kürtaj oldum çok dikkat et kendine inş. meleğin sana sıkı sıkı tutunur canım..
sevgiler

cok gecmıs olsun canım ınsallah sıkıntın bu kadarla kalır,,oncelıkle ıcını ferah tut,2 dusuk yasamıs bırı olarak oncelıkle sunu bıl eger dusuk olsa dahı bı sorun vardı kı dusuk yasadın,,saglıklı olan bebek tutunur ,,bu gebelıgımdede 7.haftadan ıtıbaren lekenme kanama gıbı sıkıntılı donemlerden gectık 14.haftaya kadar,doktorum progestan verdıydı oncelıkle sana tavsıyem eger progestan verdıyse ve vajınadan al dedıyse mutlaka yatarak kullan,sıvı alımını kesme ben cok kalkmıyım dıe su az ıctıydım ve kesede su azaldıydı daha yenı suyu tamamlandı kesenın cok sukur kı,dınlen wc dısında yatakdan kalkma ,anı kalkıslarda bulunma yavas kalk ve yavas yavas yuru,moralın cok yuksek olsun bol bol dua et ,aglama olayları gercekden kanamanı arttırır,bulun donemlerde bazen eş tam anlamıyla vucuttan ayrılmamıs oluyo ondan olabılır,bebek kendıne yer edıo olabılır,rahım buyudugu ıcın gerılme var ondan olabılır,cok sıcak su ıle yıkandıysan ondan olabılır yada olcagı vardır olmusdur kanaman bazen bazı seylerın acıkcası cevabı yok,
yatakdan kalkma wc dısında moralını yuksek tut bol bol dualarını esırgeme,,geccek bunlar de gul her zaman,ve sunu unutma mevlam o canın senden gelmesını nasıp ettıyse onun onunde hıc bıse duramaz :)) ınsallah nasıbındır bebegın ve gusel bı hamılelık surecı yasarsın,bak benım 5. ayım bıttı ve 4. aya kadar gercekden lekenme kanama herseyı yasadım,,sormak ıstedıgın bısey varsa cvp verırım,

sağol cnm.. çok çok üzüldüm inanın.. biz duymuştuk kalp atışını en son kanama için gittiğimizde inş bişi olmaaz banada progestan verdi serum yedim bide iğne oldum.

sağolun sizin adınıza çok üzüldüm ama ne güzelki 3. hamilelik sanırım bebeğiniz sizinle 5 aya kadar sıkıntınız oldumu kanama gibi... ewet banada progestan yazdı 4 gündür kullanıyorum ağızdan alırsan bulantı yapar yappar dedi vajinadan al dedi ben ağızdan alıyorum benim gece geldi kan sonraki günde geldi leke şeklinde dün bugün bişi yok şükür..bide serum yedim iğne yaptılar.. zaten eşim anneme bıraktı beni dr dan sonra genelde yatıyoırum.. ben da 9 . hafta içindeyim en son gittiğimde kalp atışlarını duyduk inş gene duyarız 27 sinde gidecez bidaha..Rabbim sağlıklı bir sekilde almayı nasip etsin bebeklerimizzi kucağımıza

pekala sizde kanamadan sonra sürekli kan gel geldimi? bende dün bugün bişi yok temiz yani ..

pekala sizde kanamadan sonra sürekli kan gel geldimi? bende dün bugün bişi yok temiz yani ..

ewt canım benim geçen hafta çarşamba başladı ve 2 gün öncesine kadar yani dün kürtaj olana kadar sürekli geldi kalkmadan yattım hatta sizin gibi serum ve iğnede yedim yinede fayda etmedi..nasip değilmiş..lekelenmem kesildi dediniz çokk sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileği ile Allah'a emanetsiniz..

sağolun..amin inş..çok geçmiş olsun tekrar inş gelecek aylarda yine hamiş olurunuz.. rabbim size bizlere bağışlar inş bebişimizi

Canım, geçmiş olsun. Bebeğin Allaha emanet...

Ben de 8. haftamdan 16, haftama kadar hep lekeli 12. haftamdamda ise aşırı derecede kanama geçerdim. Öyle bir kanamaydı ki, bütün banyo kana bulanmıştı. par topar gittiğimiz doktor keseden ya da rahimden kaynaklı bir kanama değil dedi. Neden olduğu da bulunamadı. Ne garip değil mi? Ben 16.haftaya kadar progestanımı hiç aksatmadım. Sen de öyle yap. Stresten uzak dur. Geçici bir durum olduğunu bil ve rahat ol. Allah şifa versin.

çok geçmiş olsun sizede.. bende şimdi hiç bişi yok lekede yok çok şükür ilk gün geldi leke şeklinde ama bende gece baya geldi avuş içini dolduracak kadar geldi.. pekala siz ağır bbişi kaldırdınızmı? ben oturuyordum akşam otururken geldi.. Rabbim bidaha göstermesin..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, gebeliğim hakkında bir iki bilgi verip bazılarına umut olmak isterim... Pko hastasıyım 7 sene doum kontrol hapı kullandım bırakrıktan hemen sonra doktora gidip beklemek istemediğimi ve aşılama istediğimi söyledim bu arada 27 yaşındayım. Doktor aşılama için iğneler verdi en düşük dozda başladım ancak yumurtalarım inanılmaz uyarıldığı için aşılama iptal edildi. Doktor imkansız derken o ay hamile kaldığımı öğrendim. Doktora gittiğimde 5 haftalıktı kese göründü ancak biri 14 biri 11 cm iki adet yumurtalık kistim vardı ve büyük riskti, ayağa kalkmamı bile yasakladı doktor. Eve geldiğim günün gecesi bebeğe yakın olan kist 14 cm olan patladı ve ben şidetli ağrılarla büyük bir iç kanama geçirdim. Hastanede kaldığımda bebek hala duruyor ama kalp atışları henüz duyulmuyordu. Hastaneden çıktıktan 3 gün sonra kalp atışlarını duyup çok sevindik, derken o gün başlayan kanamam hamileliğimin neredeyse 10. haftasına kadar devam etti, bacaklarımda aktığı oldu, koca parçalar düştü içimden, her seferinde içimde bir alanda kanama fark edildi ama bebek gelişimi hızlı bi şekilde devam ediyordu. daha 8 haftalıkken karnımda 9 haftalık boyutundaydı, aynı zamanda rahmimde ki perde ve bunun riski de cabası... Bir hamilelikte olumsuz adlandırılabilecek her durumu yaşadım özetle, ve bebeğim hala çok sağlıklı, doktorumsa türkiyenin en iyi doktorlarından biri, dinlenmek ve yatmaktan başka hiç bir ilaç kullanmadım bile ve bebeğim hala benimle... Lütfen korkmayın her kanama düşük anlamına gelmiyormuş bir aydan fazla süren kanamamda anladım. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin ama şunu unutmamaıyız ki Allah verdi, alırsa Allah alıcak... Düşen bir bebeği engellemek imkansız, ama düşmeyeceği varsa da benim gibi bir ay det görün, ağrılarla kıvranın, içinizden hergün parçalar düşsün, iç kanama geçirin, rahminiz perdeli olsun, bebek duruyor... Dua edin, herşey eminim çok güzel olucak... Dilerim birilerinin içini rahatlatır yazdıklarım, Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…