cok gecmıs olsun canım ınsallah sıkıntın bu kadarla kalır,,oncelıkle ıcını ferah tut,2 dusuk yasamıs bırı olarak oncelıkle sunu bıl eger dusuk olsa dahı bı sorun vardı kı dusuk yasadın,,saglıklı olan bebek tutunur ,,bu gebelıgımdede 7.haftadan ıtıbaren lekenme kanama gıbı sıkıntılı donemlerden gectık 14.haftaya kadar,doktorum progestan verdıydı oncelıkle sana tavsıyem eger progestan verdıyse ve vajınadan al dedıyse mutlaka yatarak kullan,sıvı alımını kesme ben cok kalkmıyım dıe su az ıctıydım ve kesede su azaldıydı daha yenı suyu tamamlandı kesenın cok sukur kı,dınlen wc dısında yatakdan kalkma ,anı kalkıslarda bulunma yavas kalk ve yavas yavas yuru,moralın cok yuksek olsun bol bol dua et ,aglama olayları gercekden kanamanı arttırır,bulun donemlerde bazen eş tam anlamıyla vucuttan ayrılmamıs oluyo ondan olabılır,bebek kendıne yer edıo olabılır,rahım buyudugu ıcın gerılme var ondan olabılır,cok sıcak su ıle yıkandıysan ondan olabılır yada olcagı vardır olmusdur kanaman bazen bazı seylerın acıkcası cevabı yok,
yatakdan kalkma wc dısında moralını yuksek tut bol bol dualarını esırgeme,,geccek bunlar de gul her zaman,ve sunu unutma mevlam o canın senden gelmesını nasıp ettıyse onun onunde hıc bıse duramaz :)) ınsallah nasıbındır bebegın ve gusel bı hamılelık surecı yasarsın,bak benım 5. ayım bıttı ve 4. aya kadar gercekden lekenme kanama herseyı yasadım,,sormak ıstedıgın bısey varsa cvp verırım,